fbpx
Skip links

REPORTAZA SPID.SI STARCRAFT2 QUALIFIER CUP 2

Zaključil se je drugi SPID.si StarCraft 2 Qualifier Cup in na koncu se je kot najmočnejši izkazal Andre. Ta je v vseh igrah razen v finalu igral kot Terran, dočim je finalno zmago dosegel kot Random, proti enako Random igralcu – indigu. Kot nagrado bo prvi prejel plačano mesto na – za sedaj še nenapovedanem – SPID PIPA LAN-u, dočim bo drugouvrščeni prejel seed na tekmovanju, isto kot tretjeuvrščeni eff, ki je na koncu z 3-1 v izjemno tesnih igrah ugnal Hellboy-a.

Zmagovalce smo že kontaktirali preko foruma in preko e-maila in v roku 7 delovnih dni bodo prejeli potrdila o uvrstitvi.

Replayi, ki smo jih dobili na naš email [email protected], Video on Demand finala, brackete tekmovanja pa lahko najdete na naši WIKI strani.

Naslednji SPID.si StarCraft 2 Qualifier Cup bo najavljen v prihodnjih dneh skupaj s SPID PIPA LAN-om, dočim lahko proces pohitrite z lajkanjem naše FaceBook strani, saj smo obljubili izdati informacije o dogodku, ko dosežemo 200 lajkov!

Organizacijo prihodnjih dogodkov lahko podprete tudi z nakupom SPID.SI ESPORTS majic – 10€ – http://spid.si/2012/09/spid-esports-majice/