fbpx
Skip links

Zadnje informacije pred pričetkom TELEMACH EPICENTER LAN 19

Le še nekaj dni nas loči od začetka TELEMACH EPICENTER LAN 19, zato objavljamo zadnje informacije, ki jih morate vedeti za uspešno in nemoteno udeležbo na dogodku.

Prizorišče se za vse igralce odpre v soboto, 20. julija 2019 ob 10. uri. Ob prihodu na prizorišče opravite check-in pri info pultu, ki se nahaja ob vhodu na kampus. Za čim hitrejši potek check-ina svetujemo, da imate s sabo potrdilo o plačilu, ki ste ga prejeli na vaš e-mail naslov (natisnjen ali na telefonu). Prosimo, da prispete na prizorišče dogodka vsaj eno uro pred začetkom vašega turnirja.

Natančno časovnico turnirjev in ostalih aktivnosti si lahko ogledate tukaj.

Ne pozabite, da morate s sabo poleg vse potrebne opreme prinesti tudi UTP kabel dolg vsaj 5 metrov in električni razdelilec s 3 luknjami. V primeru, da UTP kabla nimate ali ga pozabite, ga lahko kupite za 2€ na info pultu.

Na dogodku bo možno prenočiti, tako da predlagamo, da s sabo prinesete spalno vrečo in vzglavnik, če boste čez noč ostali na prizorišču., možno je tudi, da postavite manjši šotor na travi. Dodatno bo na lokaciji možna tudi uporaba tuša.

Za lažjo komunikacijo z admini turnirja, se nam pridružite na našem Discordu: https://discord.gg/pSw3SSv

V sklopu dogajanja bo mogoče preizkusiti nove igre in tehniko, tekmovati v Spawn Chair Racing-u, igrati družabne igre, izvedeti več o Slovenski vojski, se preizkusiti v Red Bull League of Legends 1 na 1 tekmovanju ter uživati v glasbi več kot 10 DJ-ev na Lenovo odru.

Vstop za obiskovalce je 2€.

Udeleženci, ki ste na dan dogodka mlajši od 16 let, morate s sabo prinesti tudi podpisano dovoljenje staršev za udeležbo na dogodku, ki ga najdete spodaj.

Pomembne povezave

https://epicenter.si/2019/07/uradna-pravila-turnirjev-na-telemach-epicenter-19/

https://epicenter.si/2019/05/dovoljenje-starsev-za-udelezbo-telemach-epicenter-19/

https://epicenter.si/2019/05/splosni-pogoji-udelezbe-telemach-epicenter-19/

https://spid.si/blog/2019/07/ponudniki-dostav-in-prehrane-epicenter-lan-19/

https://epicenter.si/2019/07/parkiranje-na-telemach-epicenter-19/

V primeru vprašanj smo vam kot vedno na voljo na [email protected].