fbpx
Skip links

Prvič na EPICENTER 19 turnir v 3×3 ulični košarki!

Na Telemach EPICENTER 19 prvič v sodelovanju s Telemachom organiziramo 3 na 3 turnir v ulični košarki. Prijavi se zdaj in osvoji del bogatega nagradnega sklada! Dogodek bo potekal v soboto, 20. julija ob 16.30 na Študentskem kampusu v Ljubljani – z atraktivnimi nagradami za najboljše! .

Prijavni obrazec za nakup ekipne karte je dosegljiv tukaj.

Sistem in čas igranja:
bo določen glede na število prijav

Nagrade:
1. mesto – 3x Električni skiro XIAOMI električni skiro MI M365, 150€ in medalje
2. mesto – 100€ in medalje
3. mesto – 50€ in medalje

Sistem in čas igranja:
bo določen glede na število prijav

Pravila tekmovanja:
Ulična košarka je igra dveh trojk na en koš. Najpomembnejše pravilo ulične košarke je ferplej – poštena igra, saj si igralci tekmo sodijo sami. Ob igrišču je nadzornik, ki tedaj, ko se ekipi ne moreta sporazumeti, sprejme dokončno odločitev. Ekipa šteje štiri igralce, tekmo igrajo trije. Menjava igralcev med turnirjem ni mogoča.

Ostali napotki:
Za morebitne poškodbe ali odtujene predmete organizator ne odgovarja. Igranje na turnirju je na lastno odgovornost.

Vse denarne nagrade, navedene pod nagrado turnirja, so bruto številke, brez uporabljenih dajatev in davkov, ki bodo odbite pri prenosu sredstev na zmagovalce. Ta pri izplačilu denarnih nagrad znaša 25%, potrebnih za akontacijo dohodnine od prihodkov od nagrad (npr. če je oglaševana in objavljena nagrada 1000€, je to bruto znesek nagrade – 250€ od tega bo organizator nakazal državi, 750€ pa direktno na račun posameznika zmagovalca).