fbpx
Skip links

Poročilo dogodka CHILLAN Celje 2018

Pretekli vikend, 3. in 4. marca 2018, je potekal prvi letošnji CHILLAN dogodek, ki smo ga tokrat ponovno izvedli v Celju. Sproščen igričarski dogodek, ki je ponovno združil ljubitelje videoiger z vseh koncev Slovenije, je potekal v prostorih Celjskega mladinskega centra.

Zaradi manjše lokacije smo morali nekoliko omejiti število mest, ki pa so se zapolnila do zadnjega. Tako se je na prizorišču v soboto, 3. marca, zbralo 40 igralcev, ki so se več kot 36 ur zabavali ob igranju videoiger in druženju. Kljub temu, da na CHILLAN-u ni organiziranih turnirjev, so udeleženci naredili mešane ekipe in se pomerili med sabo, kar je sicer zabavnemu dogodku prineslo tudi nekaj tekmovalnega duha. Nekaj udeležencev pa je prav tako tekmovalo v sočasnem online kvalifikacijskem turnirju za našo LoL ligo – Ligo Legend. Ko so se naveličali igranja tovrstnih iger, pa so se lahko pomerili tudi v namiznem tenisu. Druženja  torej ni manjkalo.

Velika večina je ostala na prizorišču celo noč in do zgodnjih jutranjih ur igrala najljubše videoigre s svojimi prijatelji. 

Kot vedno so bili udeleženci zadovoljni z izkušnjo ter so se v popoldanskih urah nedelje, 4. marca 2018 nasmejani – a nekoliko bolj utrujeni – odpravili domov.

Oglejte si tudi povzetni video dogodka.