fbpx
Skip links

Zadnji trenutki za prijavo na EPICENTER LAN 13

Dnevi, ki jih odštevamo do našega naslednjega dogodka, EPICENTER LAN 13 v Ljubljani, hitro minevajo. Zato vas želimo obvestiti o nekaj spremembah glede prijavnin in plačil, ki smo jih uvedli zaradi lažje organizacije.

Uvedli smo  spremembo zaprtja prijav in možnosti nakupa karte 3 delovne dni pred pričetkom EPICENTER LAN 13. Prijave sprejemamo do 12. aprila 2017, od takrat naprej več ne bo mogoče kupiti karte za prihajajoči dogodek. Igralce in ekipe zato nagovarjamo, da prijavo opravijo kar se da hitro ter nam s tem olajšajo pripravo.

Na dogodku tudi ne bo več mogoče plačilo z gotovino. Zato vas prosimo, da prijavnino poravnate vnaprej preko Paypala in kreditne kartice ali z nakazilom na TRR.

V skladu z željami igralcev izraženih po zadnjih dogodkih smo sklenili znižati prijavnine nekaterih izbranih turnirjev na naših dogodkih. Prijavnina za enega igralca sedaj znaša:

– 10 € za Hearthstone turnir
– 10 € za FIFA 17 turnir
– 10 € za casual igralca, ki ne tekmuje v turnirjih
– 15 € za CS:GO, LoL, OW, Dota2 in RL igralce

Prav tako z veseljem vse obiskovalce naših dogodkov obveščamo, da ne bo prihajalo do dviga prijavnine, bližje prihajamo dogodku – ta bo ostala stalno 10 oz. 15 evrov, odvisno od aktivnosti.

Torej izkoristite zadnje trenutke za prijavo, vnovčite morebitne kode za popuste, ki jih imate, in postanite del nepozabne izkušnje na EPICENTER LAN 13.

 

V primeru vprašanj smo vam kot vedno na voljo na naši spletni strani in na [email protected].