fbpx
Skip links

Iščemo prostovoljce za EPICENTER LAN 13

15. in 16. aprila 2017 bo na Fakulteti za računalništvo in informatiko v Ljubljani ponovno potekal eden največjih igričarskih dogodkov v seriji EPICENTER LAN, tokrat z zaporedno številko 13. Kot smo to sedaj storili že nekajkrat, vam tudi tokrat ponujamo možnost, da se nam pridružite ne samo kot igralec, temveč kot prostovoljec pri organizaciji, in tako izkusite tovrstne dogodke nekoliko drugače.

Iščemo producenta streama za turnirja v League of Legends in Counter Strike: Global Offensive. Producent streama bo istočasno upravljal s prenosoma obeh iger, zato iščemo posameznika, ki je natančen in zanesljiv, ter bo predano opravljal svoje delo tekom celotnega dogodka. Pogoji za producenta streama so poznavanje programov vMix in OBS. Poleg tega potrebujemo tudi observerja za turnir CS:GO, od katerega pričakujemo predvsem dobro znanje o igri in predanost delu.

Pridružite se nam lahko tudi v vlogi komentatorja turnirjev League of Legends, Counter Strike: Global Offensive in Hearthstone. Od komentatorjev pričakujemo dobro znanje o igri, tekoče in razločno komentiranje ter sproščenost pred kamero. Iščemo zanesljive posameznike, ki bodo prisotni tekom celotnega dogodka in bodo komentirali čim več iger, saj si želimo kakovost prenosov z naših dogodkov dvigniti na čim višjo raven. Če torej mislite, da ste primerni za komentatorja, nam v mailu priložite povezavo do vsaj ene igre, ki ste jo komentirali. Če takega posnetka nimate, pa ga lahko tudi posnamete in priložite.

Iščemo tudi posameznike, ki bi nudili fizično pomoč pri postavitvi in pospravljanju. Če ne želite opravljati zgoraj naštetih vlog ali menite, da zanje niste primerni, vseeno pa bi radi pomagali pri izvedbi dogodka in izboljšanju stanja eŠporta v Sloveniji, je to pravo delo za vas. Lažje fizično delo en dan pred dogodkom vključuje postavitev miz, stolov, napeljavo električnih kablov, podaljškov, priklapljanje switchov, izobešanje promocijskih materialov itd., po dogodku pa vračanje opreme na prejšnje mesto.

Če se nam boste pridružili, boste pridobili zanimivo izkušnjo in vpogled v to, kako dejansko poteka pripravljanje takšnih dogodkov. Spoznali boste organizacijsko ekipo SPID.si, vsem prostovoljcem pa se bomo za vložen trud zahvalili tudi z manjšimi materialnimi in sponzorskimi nagradami.

Če se nam želite pridružiti, nam pišite na [email protected] in natančneje se bomo dogovorili o vašem delu. Veselimo se sodelovanja z vami.