fbpx
Skip links

Odpoved League of Legends turnirja na EPICENTER LAN 12

14. in 15. januarja 2017 bo v Mariborskem Štuku potekal EPICENTER LAN 12, na katerem bodo organizirani turnirji v različnih videoigrah. Na žalost pa vse League of Legends navdušence obveščamo, da smo primorani odpovedati League of Legends turnir, ki naj bi prav tako potekal na dogodku.

Zaradi omejene kapacitete dvorane, bi League of Legends turnir potekal v TUP (turn up and play) obliki, vendar je žal ponudnik, na katerega smo računali, da nam zagotovi opremo, odpovedal najem zaradi prekrivanja termina z lastno aktivnostjo. Situacijo smo skušali rešiti z iskanjem drugih ponudnikov, ki pa nam niso mogli zagotoviti dovolj zmogljivih računalnikov, da bi lahko turnir potekal nemoteno. Najema računalniških sistemov od katerega od slovenskih ponudnikov pa si žal ne moremo privoščiti, saj bi bili stroški tridnevnega najema in prevoza na dogodek previsoki. Ker nam dvorana v Štuku ne omogoča dovolj prostora, da bi si lahko tudi League of Legends igralci prinesli svoje računalnike, smo torej primorani League of Legends turnir odpovedati.

V opravičilo bodo že prijavljene League of Legends ekipe imele cenejšo prijavnino na našem naslednjem dogodku, vsem že plačanim ekipam pa bomo stroške seveda povrnili. Dodaten prostor na odru pa nam tako omogoča, da se prijavita na CS:GO turnir še dve dodatni ekipi, torej skupno 18 ekip.

Čeprav je situacija neprijetna za vse League of Legends igralce, ki so se nameravali udeležiti dogodka, pa naj vas ne skrbi, saj bomo v opravičilo organizirali brezplačni online turnir s 300€ nagradnega sklada. Ta bo potekal v januarju, za vse informacije in točen datum pa spremljajte našo spletno stran.

Ob tej priložnosti naj vam še namignemo, da nameravamo uvesti še nekaj dodatnih dejavnosti na področju League of Legends, med drugim tudi LoL turnir v seriji dogodkov Gaming Challenge.

Za igralce League of Legends imamo tako še veliko načrtov, ki jih bomo skušali uresničiti v prihajajočem letu. Opravičujemo se za nevšečnost in prosimo za razumevanje, vsem, ki vas je navdušila lokacija v Mariboru, pa obljubljamo, da boste zagotovo še kdaj dobili priložnost tekmovati na velikem odru v Štuku.