fbpx
Skip links

Hewlett Packard Enterprise nov dolgoročni partner EPICENTER LAN dogodkov

it12-hpe-030716-co

Ljubljana, 12. november 2016. Društvo za elektronske športe – spid.si najavlja sklep o dolgoročnem sodelovanju s tehnološko družbo Hewlett Packard Enterprise (HPE).

Z integracijo visokotehnoloških rešitev portfelja HPE, ki vključujejo, vendar niso omejene na, mrežno opremo, usmerjevalnike, zaščito pred DDoS napadi, brezžičnimi tehnologijami povezovanja in shranjevanja podatkov, bomo udeležencem naših dogodkov in potrošnikom naših vsebin lahko v prihodnje nudili višji nivo storitev ter posledično zadovoljstva – izpadi omrežja na naših dogodkih bodo odslej stvar preteklosti.

Hewlett Packard Enterprise je tehnološka družba, ki s svojim širokim portfeljem rešitev, storitev in produktov na področju informacijske tehnologije uporabnikom omogoča optimizacijo obstoječih IT okolij in transformacijo aplikativnih rešitev. Slovenskemu trgu že več kot 15 let nudijo inovativne tehnologije prihodnosti, kar podjetjem omogoča preobrazbo in nadgradnjo poslovanja.

Vizija globalne kot tudi lokalne družbe HPE, tudi v prihodnje ostaja zaveza našim uporabnikom in poslovnim partnerjem. Zavedamo se, da smo v času, ki zahteva kontinuirano pospeševanje in optimizacijo storitev. Zato podjetjem omogočamo transformacijo na hibridno infrastrukturo, učinkovite omrežne rešitve, zaščito in upravljanje s poslovnimi podatki, kar omogoča vse višjo produktivnost in nujno potrebno agilnost na delovnem mestu.
Iztok Klačnik, generalni direktor

Pri Društvu za elektronske športe – spid.si smo nad sodelovanjem navdušeni tako iz prej omenjenega razloga izboljšanja uporabniške izkušnje udeležencev naših dogodkov, kot tudi zaradi podpore in zaupanja v našo nadaljnjo rast ter razvoj, ki so nam ga izkazali pri Hewlett Packard Enterprise.