fbpx
Skip links

Logitech G sponzor EPICENTER LAN 10

logitech-ec10Ljubljana, 31. maj 2016. Društvo za elektronske športe – spid.si najavlja priključitev novega sponzorja k projektu EPICENTER LAN 10, in sicer eno največjih imen na področju računalniške periferije nasploh, Logitech G.

Logitech G bo zagotovil del finančnega nagradnega sklada za turnirje, kot tudi za igralce namenil nekaj proizvodov prodajnega programa v skupni vrednosti 2000 €. Na samem dogodku bodo udeleženci lahko videli in preizkusili tudi druge Logitechove rešitve iz gamerskega programa, vključno z najnovejšimi miškami, tipkovnicami, slušalkami in igralnimi konzolami.

Več informacij o EPICENTER LAN 10 najdete s klikom na spodnjo povezavo:
https://gaming.si/ec10

Preverite ponudbo Logitecha v spletni trgovini EIGRE.si:
https://eigre.si/logitech

 

O Logitechu:
Z osredotočenostjo na inovacijo in kvaliteto se Logitech posveča oblikovanju perifernih naprav, ki omogočajo doživljanje boljših izkušenj digitalnega sveta. Naš začetek je bil v letu 1981 z računalniškimi miškami, ki so v tistem času ponujale bolj intuitiven način interakcije z računalniškim sistemom. Postali smo svetovni vodja na področju računalniških miškvu za e in botrovali večim ključnim spremembam v načinu uporabe mišk, ki sledi novim načinom uporabe s strani uporabnikov. Z razvojem serije izdelkov Logitech G vstopamo na novo področje igričarstva, ki zahteva od produktov najboljšo kakovost izdelave in tehničnih lastnosti.

O Društvu za elektronske športe – spid.si:
SPID.si je organizacija namenjena širjenju elektronskih športov in z njimi povezane kulture na območju Slovenije. Cilji delovanja društva so združevati profesionalne in rekreativne športnike ter prijatelje športa z namenom organiziranja športno – rekreativnih aktivnosti članov društva in drugih zainteresiranih ljudi, promocija elektronskih športov, gojenje zanimanja za podrobnejše spoznavanje elektronskih športov, posredovanje informacij s področja elektronskih športov, organizacija rednih tekmovanj, omogočanje članom, da se ukvarjajo s športom, gostovanje igralnih strežnikov za zabavo in tekmovanje, idr.