fbpx
Skip links

Pričenja se tretja sezona Slovenske Counter Strike Lige

featured-grafika-scsls3

Po uspešno zaključenih dveh sezonah Slovenske Counter Strike lige – SCSL, najavljamo začetek tretje sezone v tej trenutno verjetno najpopularnejši videoigri.

Liga se bo pričela 2. maja in bo trajala predvidoma dva meseca, prostora pa je za 32 ekip. Format bo sestavljen prvo iz skupinskega dela in nato iz single izločitvene končnice. Skupinski del, ki bo trajal predvidoma tri tedne, bo potekal v BO1 obliki, izločilni del, ki se bo odvijal v nadaljnjih petih tednih, pa v BO3 obliki. S tretjo sezono želijo organizatorji skrajšati čas poteka in obvezno število iger in tako vzpodbuditi večje število ekip k dokončanju participacije v ligi. Ekipe bodo igrale na svojih strežnikih, imajo pa tudi možnost koristiti strežnike organizatorja. Tekme bodo vsak teden prenašane na kanalu društva – https://www.twitch.tv/spidsi ali na partnerskih kanalih.

Prijavnina znaša 1 CS:GO key na igralca, torej 5 CS:GO keyev na ekipo. Temu primerno smo seveda povečali tudi nagradni sklad, ki pa bo sestavljen iz sledečega:
1. mesto – 80 CS:GO keyjev + 5x 8 GB SanDisk Cruzer + 50 € bon za EIGRE.si
2. mesto – 45 CS:GO keyjev + 25 € bon za EIGRE.si
3. mesto – 25 CS:GO keyjev

Torej, kaj še čakate? Zagotovite si mesto za svojo ekipo na tretji sezoni največje slovenske lige v CS:GO na spodnji povezavi!
https://www.gaming.si/scsls3