fbpx
Skip links

Povzetni video prvega Hearthstone Gaming Challenge

Pretekli vikend je v prostorih T-2 na Verovškovi v Ljubljani potekal prvi Gaming Challenge Hearthstone. Na dogodku je bilo videti 32 najboljših slovenskih Hearthstone igralcev in okvirno 50 obiskovalcev, ki so si prišli ogledati dogajanje tekom dneva na lokacijo.

Za najboljšega se je na koncu izkazal Tilen “Grimmjow” Prosenjak, ki je v finalu ugnal Nino “Illusion” Anderluha, ter si tako prislužil večidel več kot 800 € vrednega nagradnega sklada. Kot izpostavljeno prej, je bil glaven fokus na živem prenosu, za katerega je skrbela 7-članska ekipa in je zagotovila livestream na dosedaj še nevidenem nivoju v slovenskem gaming segmentu.

Vse informacije o dogodku je moč najti na sledeči povezavi, medtem ko je galerija iz dogodka dosegljiva tule.

 

Zmagovalec dogodka, Tilen “Grimmjow” Prosenjak

 

O Društvu za elektronske športe – spid.si:
SPID.si je organizacija namenjena širjenju elektronskih športov in z njimi povezane kulture na območju Slovenije. Cilji delovanja društva so združevati profesionalne in rekreativne športnike ter prijatelje športa z namenom organiziranja športno – rekreativnih aktivnosti članov društva in drugih zainteresiranih ljudi, promocija elektronskih športov, gojenje zanimanja za podrobnejše spoznavanje elektronskih športov, posredovanje informacij s področja elektronskih športov, organizacija rednih tekmovanj, omogočanje članom, da se ukvarjajo s športom, gostovanje igralnih strežnikov za zabavo in tekmovanje, idr.