fbpx
Skip links

Najavljamo CHILLAN Rakičan

chillanrakican-fb-featured

Društvo za elektronske športe SPID.si najavlja že 4. CHILLAN dogodek, ki bo potekal od 1. do 3. aprila 2016 v prostorih krajevne skupnosti v Rakičanu, nekaj kilometrov iz Murske Sobote.

Namen CHILLANA je zabava, druženje ter obilo igranja in postranskih aktivnosti kot so namizni tenis, igre z žogo ipd. Vabljeni ste, da se udeležite dogodka ob igranju vaših najbolj priljubljenih videoiger s prijatelji in za zabavo, izvedli pa bomo tudi turnirje v starejših naslovih in fun aktivnostih (npr. CoD2 deathmatch, CS:GO aim mapa, Quake 3 duel, ipd).

Poskrbeli bomo, da bodo igralci tekom dogodka imeli na voljo kaj za pod zob, izvedli bomo tudi pravcat piknik. Prav zaradi prijaznosti za igralca tak dogodkek priporočamo posameznikom, ki bi jim CHILLAN predstavljal prvi tovrstni dogodek. Cel čas dogodka bo mogoče spremljati MLG Columbus major na velikem platnu in bean bagih.

S prijavnino, ki znaša znaša 10€ v predplačilu in 15€ na dogodku, pokrivamo le stroške. V prijavnino je vključena tudi hrana in pijača.

 

 

Vse dodatne informacije si lahko preberete na naši spletni strani:
http://spid.si/chillanrakican/, kjer se tudi prijavite pod zavihkom “Prijava”. 

 

Za dodatna vprašanja pa smo vam na voljo na naši Facebook strani: httpss://www.facebook.com/spid.si/.