fbpx
Skip links

Lenovo z glavnim sponzorstvom EPICENTER LAN 9

lenovo-ec9-najava-grafika

Murska Sobota, 17. februar 2016. Društvo za elektronske športe – spid.si najavlja novega glavnega sponzorja našega prihajajočega dogodka, EPICENTER LAN 9. Ta predstavlja slovensko podružnico podjetja, ki letno proda največ računalniških sistemov na svetu, Lenovo.

Lenovo Ideacentre Y900, najbolj zmogljiv računalnik proizvajalčeve gamerske ponudbe.

 

Podjetje Lenovo je vodilno inovativno podjetje s področja računalniške opreme. Blagovna znamka Lenovo je na trgu šele od leta 2004, čeprav je bilo podjetje Lenovo ustanovljeno že leta 1984. Leta 2005 so prevzeli del podjetja IBM, ki je leta 1981 izumil osebni računalnik.

Lenovo svojim strankam ponuja široko paleto izdelkov s področja informacijske tehnologije. V ponudbi imajo številne različice osebnih in prenosnih računalnikov pod znamko Think (ThinkPad, ThinkCentre, ThinkServer, ThinkStation, ThinkVision displays) in tabličnih računalnikov. Razvijajo tudi pametne telefone in produkte za pametne televizijske sprejemnike.

 

Na dogodku boste lahko poleg drugih naprav preizkusili tudi njihov vrhunski gamerski prenosnik Lenovo Y900.

 

O Društvu za elektronske športe – spid.si:
SPID.si je organizacija namenjena širjenju elektronskih športov in z njimi povezane kulture na območju Slovenije. Cilji delovanja društva so združevati profesionalne in rekreativne športnike ter prijatelje športa z namenom organiziranja športno – rekreativnih aktivnosti članov društva in drugih zainteresiranih ljudi, promocija elektronskih športov, gojenje zanimanja za podrobnejše spoznavanje elektronskih športov, posredovanje informacij s področja elektronskih športov, organizacija rednih tekmovanj, omogočanje članom, da se ukvarjajo s športom, gostovanje igralnih strežnikov za zabavo in tekmovanje, idr.