fbpx
Skip links

FIFA 16 zadnje informacije pred pričetkom EC9

zadnjeinfoec9fifa
Murska Sobota, 17. februar 2016 – Društvo za elektronske športe objavlja zadnje inforamacije pred pričetkom FIFA 16 PS4 turnirja na EPICENTER LAN 9.

Kljub začetnemu neobetavnemu odzivu je v zadnjih dneh prišlo do velikega porasta prijav in poravnav prijavnin za FIFA 16 turnir na EPICENTER LAN 9, zatorej smo se odločili, da turnir bo potekal, in sicer smo za tekmovanje zagotovili minimalni nagradni sklad:

  1. mesto – Logitech G230 gamerske slušalke, bon za 50 % popust na nakup pri Megabon (v vrednosti 300 €), Razer L33T pack, 5x bon za Airsoft Arena Maribor XXL paket
  2. mesto – Logitech G300s gaming miška, Razer L33T pack, 3x bon za Airsoft Arena Maribor XXL paket
  3. mesto – Razer L33T pack, 2x bon za Airsoft Arena Maribor XXL paket
  4. mesto – 1x bon za Airsoft Arena Maribor XXL paket

Temu bomo dodali še asortiment videoiger med vse najboljše udeležence, ki jih bo zagotovila spletna trgovina Gameworld Slovenija. Potemtakem znaša skupna vrednost nagradnega sklada več kot 677 € v materialnih nagradah in storitvah sponzorjev dogodka.

Prav tako smo sklenili zamakniti pričetek turnirja na 12.00, torej dve uri kasneje kot prvotno načrtovano, s ciljem omogočanja udeležbe tudi igralcem iz bolj oddaljenih krajev.

Pravila dogodka najdete na spodnji povezavi:
httpss://spid.si/2016/01/pravila-fifa-16-turnirja-na-epicenter-lan-9/

V primeru, da se bodoži udeleženci prijavnine še niste poravnali, vas naprošamo, da le to procesirate najkasneje v četrtek in si s tem uspešno zagotovite mesto na dogodku. Plačilo prijavnine na sami lokaciji zaradi sprememb davčne zakonodaje žal ne bo mogoče.