fbpx
Skip links

Logitech G z glavnim sponzorstvom EPICENTER LAN 9

LOGITECH-G-SPONZORSTVO
Ljubljana, 27. januar 2016: Društvo za elektronske športe – spid.si najavlja glavnega sponzorja EPICENTER LAN 9, Logitech G. Ti bodo zagotovili nagrade za CS:GO turnir na dogodku, ki se preimenuje v Logitech CS:GO turnir.

 

Nagradnemu skladu Logitech Counter Strike: Global Offensive turnirja bodo dodali sledeče nagrade:
  1. mesto – 5x mehanična gaming tipkovnica Logitech G410
  2. mesto – 5x ultimativna optična miška Logitech G502
  3. mesto – 5x gaming podloga za miško Logitech G240

 

Za druge turnirje na dogodku bodo pa dodali še:

 

Skupna vrednost nagradnega sklada, ki jo bo tekmovanju dodal Logitech znaša tako več kot 1700 €.

 

O Logitechu:
Z osredotočenostjo na inovacijo in kvaliteto se Logitech posveča oblikovanju perifernih naprav, ki omogočajo doživljanje boljših izkušenj digitalnega sveta. Naš začetek je bil v letu 1981 z računalniškimi miškami, ki so v tistem času ponujale bolj intuitiven način interakcije z računalniškim sistemom. Postali smo svetovni vodja na področju računalniških miškvu za e in botrovali večim ključnim spremembam v načinu uporabe mišk, ki sledi novim načinom uporabe s strani uporabnikov. Z razvojem serije izdelkov Logitech G vstopamo na novo področje igričarstva, ki zahteva od produktov najboljšo kakovost izdelave in tehničnih lastnosti.

 

O Društvu za elektronske športe – spid.si:
SPID.si je organizacija namenjena širjenju elektronskih športov in z njimi povezane kulture na območju Slovenije. Cilji delovanja društva so združevati profesionalne in rekreativne športnike ter prijatelje športa z namenom organiziranja športno – rekreativnih aktivnosti članov društva in drugih zainteresiranih ljudi, promocija elektronskih športov, gojenje zanimanja za podrobnejše spoznavanje elektronskih športov, posredovanje informacij s področja elektronskih športov, organizacija rednih tekmovanj, omogočanje članom, da se ukvarjajo s športom, gostovanje igralnih strežnikov za zabavo in tekmovanje, idr.