fbpx
Skip links

Monster Energy s prisotnostjo na EPICENTER LAN 8

Monster Energy, kultna znamka med proizvajalci energijskih pijač na svetu, se je odločil podpreti organizacijo EPICENTER LAN 8 s svojo prisotnostjo na dogodku, ki bo potekal 12. in 13. decembra 2015 v Murski Soboti. Tam bodo postavili “Monster Energy” lounge, torej prostor za druženje in zabavo, kot tudi bodo vsakemu udeležencu priskrbeli pločevinko ali dve njihove pijače.

 

O podjetju Monster Energy:

 

Monster zanimajo stvari, ki zanimajo vas. Kateri otrok pa sanja o tem, da bi imel službo, ki traja od 9h do 17h? Vsi smo sanjarili o tem, da bi postali profesionalni športniki, glasbeniki in res uživali življenje. Ker se zavedamo, da je za uresničitev sanj potreba spodbuda in podpora, smo ustvarili Monster Army, ki podpira bodoče generacije profesionalcev pri uresničevanju svojih sanj, da bodo postali bodoči Ricky Carmichael, Jeremy McGrath, Dave Mirra, Danny Kass in Rob Dyrdek.

Nekatera podjetja dovolijo uporabo svojih izdelkov le tistim, ki so na njihovi plačilni listi. Pri nas pa spodbujamo naše oboževalce, da s ponosom nosijo naš Monster logotip na način kot jim ustreza – na kapah, majicah, motokros motorjih, tovornjakih, opremi ali kar na sebi. Naša vizija promocije ni v tem, da vam prodamo televizijo, ki jo že imate doma. Naše promocijske akcije ponujajo ekskluziven dostop na VIP mesta, nora potovanja in druženje z najboljšimi glasbeniki, športniki in resno opremo kot so kros motorji, snowboard deske, bmx kolesa in čelade.

Monster resno jemlje akcijske športe, punk rock glasbo, zabave, druženje z dekleti in življenje na robu. Monster je veliko več kot samo energetska pijača. Pod vodstvom naših športnikov, glasbenikov, zaposlenih, distributerjev in oboževalcev je Monster …

 

O Društvu za elektronske športe – spid.si:

Društvo za elektronske športe – SPID.si je organizacija namenjena širjenju elektronskih športov in z njimi povezane kulture na območju Slovenije. Cilji delovanja društva so združevati profesionalne in rekreativne športnike ter prijatelje športa z namenom organiziranja športno – rekreativnih aktivnosti članov društva in drugih zainteresiranih ljudi, promocija elektronskih športov, gojenje zanimanja za podrobnejše spoznavanje elektronskih športov, posredovanje informacij s področja elektronskih športov, organizacija rednih tekmovanj, omogočanje članom, da se ukvarjajo s športom, gostovanje igralnih strežnikov za zabavo in tekmovanje, idr.