fbpx
Skip links

Airsoft Arena Maribor nov sponzor EPICENTER LAN 8

Ljubljana, 24. november 2015  – Društvo za elektronske športe – spid.si najavlja novega glavnega sponzorja prihajajočega EPICENTER LAN 8, ki bo potekal 12. in 13. decembra 2015 v Murski Soboti, Airsoft Arena Maribor.

 

 

Štiri 5-članske ekipe na dogodku in štiri posameznike bodo nagradili z boni za brezplačno XXL komplet igranja airsofta na notranjem poligonu za Planetom Tuš v Mariboru. V posamezno nagrado je vključen ne le njihov XXL komplet, temveč tudi 500 dodatnih kroglic. Tako vsak prejemnik bona prejme:

  • 500 kvalitetnih BB kroglic K.A. Platinum 0,20g 6mm + 500 dodatnih kroglic K.A. Platinum 0,20g 6mm
  • 150min igre na poligonu oz. do porabe kroglic + 30min inštrukcij
  • Repliko puške (AK47 Kalashnikov)
  • Zaščitno vojaško obleko
  • Zaščitna očala z masko (po želji tudi podkapo in rokavice)
  • Sodnik na poligonu

Vse karte podeljene na dogodku imajo rok veljavnosti do 1. 3. 2016, kot tudi so omejene na uporabo ene gratis karte na termin/skupino.

 

Kaj je sploh airsoft?

Airsoft je taktična bojna igra, v kateri igralci doživijo prave bojne situacije, ponavadi v bojnih skupinah – oddelkih. Airsoft je primeren je tako za rekreacijo, kot tudi za športno tekmovanje. Namen igre je izločiti vse nasprotnike, ali opraviti vse dane naloge v danem scenariju (več v zavihku “Vrste iger”). Igralci v airsoftu uporabljajo tipično vojaško opremo, da so čim bolj podobni pravim vojakom oz osebam, ki jih predstavljajo v scenariju (CT, teroristi)… Igra se igra zaradi veselja in zabave in temu so tudi podrejena vsa pravila.Airsoft Arena Maribor

 

Obiščite jih na Preradovičevi ulici 22 za Planetom Tuš v Mariboru. Za samo igranje je potrebna predhodna rezervacija termina na 040 581 995 ali na [email protected]. Spletna stran je na voljo s klikom na spodnjo povezavo:
www.airsoftarena.si

 

 

O Društvu za elektronske športe – spid.si:
SPID.si je organizacija namenjena širjenju elektronskih športov in z njimi povezane kulture na območju Slovenije. Cilji delovanja društva so združevati profesionalne in rekreativne športnike ter prijatelje športa z namenom organiziranja športno – rekreativnih aktivnosti članov društva in drugih zainteresiranih ljudi, promocija elektronskih športov, gojenje zanimanja za podrobnejše spoznavanje elektronskih športov, posredovanje informacij s področja elektronskih športov, organizacija rednih tekmovanj, omogočanje članom, da se ukvarjajo s športom, gostovanje igralnih strežnikov za zabavo in tekmovanje, idr.