fbpx
Skip links

Gigaspark s sponzorstvom EPICENTER LAN 8

Ljubljana, 13. november 2015. Društvo za elektronske športe – spid.si najavlja EPICENTER LAN 8, ki bo potekal 12. in 13. decembra 2015 v Murski Soboti, s strani Gigaspark d.o.o., ponudnika spletnih gostovanj, domen in drugih internetnih storitev.

 

Za EPICENTER LAN 8, ki bo potekal 12. in 13. decembra 2015 v prostorih Srednje poklicne in tehniške šole Murska Sobota in Gimnazije Murska Sobota so zagotovili:

  • 6x MP3 player
  • 6x avto USB polnilec
  • 6x majica Gigaspark

 

 

Prednosti Gigasparka v primerjavi s konkurenco:

gigaspark-sponzorstvo-prednosti

 

 

Gigaspark d.o.o. je podjetje, ki se ukvarja z internetnimi rešitvami in storitvami. Naša osnovna dejavnost je registracija domen, spletno gostovanje, gostovanje vps strežnikov. V partnerstvu nudimo profesionalno izdelavo spletnih strani, mobilnih aplikacij, facebook aplikacij in namiznih aplikacij. Gigaspark je pooblaščen Arnesov registrar .SI domen ter registrar več kot 150 svetovnih končnic domen. Nudimo kvalitetne storitve po konkurenčnih cenah. Strankam nudimo kvalitetno pomoč in podporo.

Društvo za elektronske športe – SPID.si je organizacija namenjena širjenju elektronskih športov in z njimi povezane kulture na območju Slovenije. Cilji delovanja društva so združevati profesionalne in rekreativne športnike ter prijatelje športa z namenom organiziranja športno – rekreativnih aktivnosti članov društva in drugih zainteresiranih ljudi, promocija elektronskih športov, gojenje zanimanja za podrobnejše spoznavanje elektronskih športov, posredovanje informacij s področja elektronskih športov, organizacija rednih tekmovanj, omogočanje članom, da se ukvarjajo s športom, gostovanje igralnih strežnikov za zabavo in tekmovanje, idr.