fbpx
Skip links

Logitech glavni sponzor EPICENTER LAN 6

Murska Sobota, 10. maj 2015. Društvo za elektronske športe najavlja Logitech kot glavnega sponzorja prihajajočega dogodka, EPICENTER LAN 6, ki bo potekal 23. in 24. maja 2015 v prostorih Gimnazije Celje – Center.

 

Logitech kot glavni sponzor zagotavlja uspešno izvedbo ne le tega, temveč tudi vseh prihodnjih EPICENTER LAN-ov.

 

Seznam nagrad, ki jih bo Logitech prispeval za zmagovalce posameznih turnirjev vključuje:

  • Gaming miško Logitech G302
  • Gaming miška Logitech G502
  • Gaming tipkovnica Logitech G103
  • Gaming tipkovnica Logitech G105
  • Gaming slušalke Logitech G230
  • Gaming podlogo za miško  Logitech G240

 

 

 

O Logitechu:
Z osredotočenostjo na inovacijo in kvaliteto se Logitech posveča oblikovanju perifernih naprav, ki omogočajo doživljanje boljših izkušenj digitalnega sveta. Naš začetek je bil v letu 1981 z računalniškimi miškami, ki so v tistem času ponujale bolj intuitiven način interakcije z računalniškim sistemom. Postali smo svetovni vodja na področju računalniških miškvu za e in botrovali večim ključnim spremembam v načinu uporabe mišk, ki sledi novim načinom uporabe s strani uporabnikov. Z razvojem serije izdelkov Logitech G vstopamo na novo področje igričarstva, ki zahteva od produktov najboljšo kakovost izdelave in tehničnih lastnosti.

 

O Društvu za elektronske športe – spid.si:
SPID.si je organizacija namenjena širjenju elektronskih športov in z njimi povezane kulture na območju Slovenije. Cilji delovanja društva so združevati profesionalne in rekreativne športnike ter prijatelje športa z namenom organiziranja športno – rekreativnih aktivnosti članov društva in drugih zainteresiranih ljudi, promocija elektronskih športov, gojenje zanimanja za podrobnejše spoznavanje elektronskih športov, posredovanje informacij s področja elektronskih športov, organizacija rednih tekmovanj, omogočanje članom, da se ukvarjajo s športom, gostovanje igralnih strežnikov za zabavo in tekmovanje, idr.