fbpx
Skip links

Comshop glaven sponzor EPICENTER LAN 6

Ljubljana, 14. maj 2015 – Comshop najavlja podporo EPICENTER LAN 6, prihajajočega dogodka Društva za elektronske športe – spid.si, ki se odvija 23. in 24. maja 2015 v prostorih Gimnazije Celje – Center.

 

Comshop bo prispeval nagrade za zmagovalce posameznih turnirjev na dogodku v vrednosti cca. 400 evrov, medtem ko bomo mi po njih preimenovali League of Legends turnir v “Comshop League of Legends turnir”.

 

Z lokalno poslovalnico v Celju na Mariborski cesti 100, bodo v Comshopu PE Celje na voljo z opremo za vse udeležence, ki bodo morebiti imeli težave s svojo strojno opremo v soboto od 8.00 do 21.00 in v nedeljo od 9.00 do 15.00.

 

 

 

Na njihovi spletni trgovini lahko kupite tudi gamerski prenosni računalnik Asus G771JM-T4103H, s katerim je igranje prav užitek.
Na njihovi spletni trgovini lahko kupite tudi gamerski prenosni računalnik Asus G771JM-T4103H, s katerim je igranje prav užitek.

 

 

O Comshopu:
Comshop je specializirano trgovsko podjetje za prodajo računalniške opreme, ki s strokovno usposobljenimi, visoko motiviranimi sodelavci v razvejani mreži prodajaln, zadovoljuje potrebe prebivalstva s cenovno konkurenčnimi izdelki. V naši ponudbi lahko najdete zelo široko izbiro računalnikov, prenosnikov in računalniške opreme. Zraven tega vam ponujamo tudi ogromno produktov iz področja fotografije in avdio, ter video področja. Vljudno vabljeni v naše poslovalnice.

O Društvu za elektronske športe – spid.si:
SPID.si je organizacija namenjena širjenju elektronskih športov in z njimi povezane kulture na območju Slovenije. Cilji delovanja društva so združevati profesionalne in rekreativne športnike ter prijatelje športa z namenom organiziranja športno – rekreativnih aktivnosti članov društva in drugih zainteresiranih ljudi, promocija elektronskih športov, gojenje zanimanja za podrobnejše spoznavanje elektronskih športov, posredovanje informacij s področja elektronskih športov, organizacija rednih tekmovanj, omogočanje članom, da se ukvarjajo s športom, gostovanje igralnih strežnikov za zabavo in tekmovanje, idr.