fbpx
Skip links

Najavljamo EPICENTER LAN 5 v Mariboru

EPICENTER LAN se seli iz sedaj že uveljavljene lokacije na Gimnaziji Murska Sobota in Srednji poklicni in tehniški šoli Murska Sobota v samo srce Štajerske, v Maribor. Tam bo v prireditveni dvorani in povezani kavarni ŠTUK 28. in 29. marca 2015 potekal naš peti tovrstni dogodek.

 

Kljub pretežno zabavnemu konceptu za EPICENTER LAN-i, bomo, kot je to v navadi, vseeno izvedli kar nekaj turnirjev:

  • League of Legends 5v5 EU-W
  • Counter Strike: Global Offensive 5v5
  • Dota 2 5v5
  • FIFA PC 1v1
  • HearthStone 1v1
  • Magic: The Gathering 1v1

 

Seveda, kot je to bilo dosedaj, morajo vsi udeleženci s seboj prinesti računalnik, monitor, tipkovnico, miško, slušalke in vse potrebne kable – skratka, kot da bi igrali doma, vendar bo okoli njih 80 somišljenikov in enakovrednih navdušencev nad tekmovalnim igričarstvom ter gamingom na splošno. Številka 80 udeležencev je tudi naša zgornja meja kapacitete, ki jo nameravamo gostiti na prizorišču.

 

Poleg strogo igralnega dela bomo v živo prenašali tekme tudi na splet, jih prikazovali na velikem platnu, poslušali odpičeno glasbo in se skratka poizkušali imeti kar se da fajn ter udeležence motivirati za udeležbo na naslednjih EPICENTER LAN-ih, s šestim že konec aprila v Celju.

 

Obiščite uradno spletno stran dogodka, kjer najdete tudi vse informacije, ki jih potrebujete pred udeležbo – kot vedno smo vam pa ob morebitnih vprašanjih na voljo na email:
https://epicenter5.spid.si