fbpx
Skip links

Povzetni video EPICENTER LAN 4 – SPID.si

Po uspešno zaključenih treh dogodkih je ekipa že docela vpeljana in sama postavitev dogodka ni bila problematična. Za razliko od EPICENTER LAN 3 smo sedaj vnovič sami prevzeli konfiguracijo omrežja, ki je sedaj – za razliko od prvih dveh dogodkov – delovalo brezhibno. Električno omrežje je, kot v preteklih letih bilo pripravljeno za 130 udeležencev in je bilo z 102 na dogodku prisotnimi računalniškimi sistemi popolnoma stabilno.

A za udeležence pomembnejše od stabilnosti interneta ter elektrike pa je izvedba tekmovanj. Tako je v League of Legends za naziv najboljše tekmovalo 9 ekip – na koncu je zmagala ekipa iz Primorja, Team Zetas (slika); v Counter Strike: Global Offensive so tekmovale 3 ekipe – zmagovalna ekipa je postala Cirkus.Pro (slika); med 16 igralci HearthStone je povedel Gregor “draznik113” Dražnik (slika); v SMITE pa je zmagala ekipa TKRT (slika).

Tekom celotnega dogodka smo kar se da ažurno nalagali slike na našo Facebook stran, objavljali intervjuje z igralci, izvajali promocijske akcije in giveawayje tako na dogodku kot na socialnih omrežjih, velik del tekem smo s komentiranjem prenašali na naš Twitch.tv kanal, v pripravi pa je tudi povzetni video iz dogodka.

Sami igralci so v intervjujih dogodek komentirali sledeče:
“Prvi vtisi so vredu, pogrešam malo več Counter Strike ekip, [..] zrihtali so nam za prigriznit, zrihtali ste nam nagrade, imeli smo za spati, wc imamo – drugo leto pridemo spet.” – Jernej “zagar_” Žagar (klik za povezavo do intervjuja)

“Všeč mi je božični duh, ki je zelo prisoten, kar se zelo opazi. Zdi se mi tudi, da je zdaj največ obiskovalcev.” – Jan “sharkpes” Jagodnik (klik za povezavo do intervjuja)

Dr. Renato Lukač, profesor na partnerski šoli, je izvedbo dogodka komentiral kot:
“Sedanji Epicenter je že četrti po vrsti izveden na naši šoli in tudi to pot je društvo ob naši pomoči odlično izvedlo dogodek.” – dr. Renato Lukač (klik za povezavo do objave)

O EPICENTER LAN 4 so poročali tako specializirani slovenski mediji za elektronske športe (ePlayGround), kot tudi lokalni (Sobotainfo.com, Pomurec.com, TV IDEA) in državni mediji (Planet TV).