fbpx
Skip links

Logitech glavni sponzor EPICENTER LAN 4

Ljubljana, 11. december 2014. Društvo za elektronske športe najavlja Logitech kot glavnega sponzorja prihajajočega dogodka, EPICENTER LAN 4.

 

Logitech kot glavni sponzor zagotavlja uspešno izvedbo ne le tega, temveč tudi vseh prihodnjih EPICENTER LAN-ov.

 

Seznam nagrad, ki jih bo Logitech prispeval za zmagovalce posameznih turnirjev vključuje:

  • Gaming miško Logitech G302
  • Gaming miško Logitech G402
  • Gaming podlogo za miško  G240

 

Na samem dogodku bodo udeleženci lahko videli in preizkusili tudi druge Logitechove rešitve iz gamerskega programa, vključno z najnovejšimi miškami, tipkovnicami, slušalkami in igralnimi konzolami.

 

 

O Logitechu:
Z osredotočenostjo na inovacijo in kvaliteto se Logitech posveča oblikovanju perifernih naprav, ki omogočajo doživljanje boljših izkušenj digitalnega sveta. Naš začetek je bil v letu 1981 z računalniškimi miškami, ki so v tistem času ponujale bolj intuitiven način interakcije z računalniškim sistemom. Postali smo svetovni vodja na področju računalniških miškvu za e in botrovali večim ključnim spremembam v načinu uporabe mišk, ki sledi novim načinom uporabe s strani uporabnikov. Z razvojem serije izdelkov Logitech G vstopamo na novo področje igričarstva, ki zahteva od produktov najboljšo kakovost izdelave in tehničnih lastnosti.

 

O Društvu za elektronske športe – spid.si:
SPID.si je organizacija namenjena širjenju elektronskih športov in z njimi povezane kulture na območju Slovenije. Cilji delovanja društva so združevati profesionalne in rekreativne športnike ter prijatelje športa z namenom organiziranja športno – rekreativnih aktivnosti članov društva in drugih zainteresiranih ljudi, promocija elektronskih športov, gojenje zanimanja za podrobnejše spoznavanje elektronskih športov, posredovanje informacij s področja elektronskih športov, organizacija rednih tekmovanj, omogočanje članom, da se ukvarjajo s športom, gostovanje igralnih strežnikov za zabavo in tekmovanje, idr.