fbpx
Skip links

EIGRE.si nov pokrovitelj božičnega EPICENTER LAN 4

Ljubljana, 10. december 2014.   EIGRE.si – PC igre & gaming oprema, ena prepoznavnejših spletnih trgovin namenjenih gamingu v Sloveniji, je sklenila dogovor o sodelovanju z Društvom za elektronske športe – spid.si in se pridružuje dogodku EPICENTER LAN 4 kot pokrovitelj.

 

Spletna trgovina EIGRE.si bo k nagradnemu skladu dodala:

  • 1x Ozone NEON miška
  • 1x Ozone Gaming Oxygen In-Ear Headset
  • 2x Ozone LEPTON podloga z Ocelote podpisom
  • 1x Tt esports Black gaming miška

 

Naj omenimo, da bo turnir v League of Legends (EU-W in EU-NE) prejel tudi Riot Points v skupni protivrednosti 500 €!

 

To pa še ni vse – ekipa EIGRE.si bo prisotna tudi na samem dogodku, in sicer bodo predstavili posebno gaming mizo, ki ima vgrajen računalnik z vodnim hlajenjem, ki si boste lahko ogledali in preizkusili tudi sami. Poleg tega bodo tekom dogodka izvedli različne giveawayje s praktičnimi nagradami.

 

 

O EIGRE.si:
Spletna trgovina, ki ponuja profesionalno gaming opremo (miške, tipkovnice, keypadi, slušalke, majice, podloge, ruzaki in dodatke) priznanih svetovnih proizvajalcev (Steelseries, Razer, Ozone Gaming, Logitech, Roccat in ostalih). Poleg gaming opreme ponujamo tudi igre (COD, BF, Titanfall, FIFA…) po zelo ugodnih cenah. Našli nas boste na vseh večjih in manjših LAN dogotkih po Sloveniji, kjer boste lahko preizkusite našo periferijo! Sledite nam na facebooku in bodite obveščeni o akcijah, popustih, odprodajah, paketih, nagradnih igrah in naših dogotki. Spletna stran: www.eigre.si

O društvu za elektronske športe SPID.si:
SPID.si je organizacija namenjena širjenju elektronskih športov in z njimi povezane kulture na območju Slovenije. Cilji delovanja društva so združevati profesionalne in rekreativne športnike ter prijatelje športa z namenom organiziranja športno – rekreativnih aktivnosti članov društva in drugih zainteresiranih ljudi, promocija elektronskih športov, gojenje zanimanja za podrobnejše spoznavanje elektronskih športov, posredovanje informacij s področja elektronskih športov, organizacija rednih tekmovanj, omogočanje članom, da se ukvarjajo s športom, gostovanje igralnih strežnikov za zabavo in tekmovanje, idr.