fbpx
Skip links

Comshop glavni pokrovitelj EPICENTER LAN 4

Murska Sobota, 18. december 2014 – Comshop v sodelovanju z Logitechom najavlja podporo EPICENTER LAN 4, prihajajočega dogodka Društva za elektronske športe – spid.si, ki se odvija 20. in 21. decembra 2014 v prostorih Gimnazije Murska Sobota in Srednje poklicne in tehniške šole Murska Sobota.

 

Seznam nagrad, ki jih bo Comshop prispeval za zmagovalce posameznih turnirjev vključuje:

  • 10 x Kingston DataTraveler SE9 8GB USB ključ

 

Z lokalno poslovalnico od prizorišča EPICENTER LAN 4 oddaljeno le 200 metrov zračne linije, bodo v Comshopu PE Murska Sobota na naslovu Ulica Štefana Kovača 43 na voljo za vse udeležence, ki bodo morebiti imeli težave s svojo strojno opremo v soboto od 8.00 do 20.00, ko imajo odprto.

 

O Comshopu:
Comshop je specializirano trgovsko podjetje za prodajo računalniške opreme, ki s strokovno usposobljenimi, visoko motiviranimi sodelavci v razvejani mreži prodajaln, zadovoljuje potrebe prebivalstva s cenovno konkurenčnimi izdelki. V naši ponudbi lahko najdete zelo široko izbiro računalnikov, prenosnikov in računalniške opreme. Zraven tega vam ponujamo tudi ogromno produktov iz področja fotografije in avdio, ter video področja. Vljudno vabljeni v naše poslovalnice.

O Društvu za elektronske športe – spid.si:
SPID.si je organizacija namenjena širjenju elektronskih športov in z njimi povezane kulture na območju Slovenije. Cilji delovanja društva so združevati profesionalne in rekreativne športnike ter prijatelje športa z namenom organiziranja športno – rekreativnih aktivnosti članov društva in drugih zainteresiranih ljudi, promocija elektronskih športov, gojenje zanimanja za podrobnejše spoznavanje elektronskih športov, posredovanje informacij s področja elektronskih športov, organizacija rednih tekmovanj, omogočanje članom, da se ukvarjajo s športom, gostovanje igralnih strežnikov za zabavo in tekmovanje, idr.