fbpx
Skip links

Podrobnosti League of Legends turnirjev na EPICENTER LAN 4

Četrta izdaja največjega vzhodnoslovenskega lanpartyja bo postregla, za razliko od prejšnjih, s tekmovanjema v League of Legends na dveh serverjih – tako na Europe West in Europe Nordic & East. Za spremembo smo se odločili, saj so igralci vzhodne regije pogosto omenili, da bi v Sloveniji radi videli tudi turnir na EU-NE. Ker organiziramo dogodek igralci za igralce, smo se potrudili želji ustreči.

 

[blockquote source=”Samo Zavašnik, predsednik SPID.si”]Izvedli bomo League of Legends turnir na dveh serverjih, tako na EU-W, kot na EU-NE.[/blockquote]

 

Pravila obeh turnirjev bodo identična – na dogodku prisotne ekipe se bo razdelilo v 2 (v primeru do 8 ekip) ali v 4 skupine (v primeru 12 ali več ekip). V primeru, da bo število prisotnih ekip na dogodku za posamezen turnir manjše od 4, ga ne bomo izvedli, a smo prepričani v številčnost skupnosti, tako da skrbi za odpoved ni. Iz skupinskega dela se bosta v nadaljnji del tekmovanja uvrstili dve najboljši ekipe posamezne skupine, ki se bodo nato pomerile v Single Elimination sistemu, z vključeno tekmo za tretje mesto. Več o pravilih lahko najdete na spletni strani dogodka.

 

Uspelo nam je pridobiti tudi RP nagrade za najboljše štiri ekipe posameznega tekmovnja (tako za najboljše 4 ekipe tekmovanja na EU-W, kot za 4 najboljše ekipe tekmovanja na EU-NE). Te so sledeče:

  • 1. mesto: 3200 RP & Triumphant Ryze skin za vsakega igralca ekipe
  • 2. mesto: 2400 RP za vsakega igralca ekipe
  • 3. mesto: 1600 RP za vsakega igralca ekipe
  • 4. mesto: 800 RP za vsakega igralca ekipe

 

Seveda se bomo še naprej trudili pridobiti tudi nadaljnje sponzorske nagrade, s katerimi bomo nagradili najboljše ekipe na samem dogodku.

 

Prijavite se na EPICENTER LAN 4 in si zagotovite mesto na dogodku s klikom na spodnjo povezavo!
https://epicenter4.spid.si/prijava.html