fbpx
Skip links

MAMUT 2 – Drugo kvalifikacijsko tekmovanje

Na prvem kvalifikacijskem turnirju za MAMUT 2 je povedla ekipa Čist zmešan, ki ji je v finalu morala premoč priznati skupina igralcev, ki jih druži ime “Free Janez Janša or RITO”. Ti dve ekipi sta se tako uvrstili v finalno tekmovanje, a to še ne pomeni, da je konec možnosti za uvrstitev preostalim ekipam, ki lahko poizkušajo na vseh treh preostalih turnirjih.

Drugi turnir bo potekal v nedeljo, 7. septembra 2013, s pričetkom ob 18.00 CEST in bo trajal predvidoma do 22.00. Igral se bo tournament draft pick, v formatu Best-of-1. Dve najboljši ekipi finala si bosta zagotovili nastop na finalnem turnirju, ki bo potekal predvidoma v začetku oktobra, kjer bo definitivno poskrbljeno tudi za nagrade.

Check-in bo potekal pol ure pred pričetkom tekmovanja (ob 17.30) v privatni League of Legends sobi, ki se ji pridružijo izključno vodje ekip. Ime sobe bo 30 minut pred pričetkom check-ina posredovano na email naslove, posredovane od prijavi, kot tudi bo objavljen na Facebook strani organizatorja.

Bracketi bodo objavljeni na spletni strani Društva SPID.si, predvidoma ob 17.55. Po koncu tekme morajo ekipe poslati email s screenshotom tekme na [email protected].

Za vsa vprašanja smo vam na voljo na prej omenjen email, torej [email protected].

Prijavo opravite z izpolnitvijo spodnjega formularja:

Ime ekipe

Email vodje

Igralec 1

Igralec 2

Igralec 3

Igralec 4

Igralec 5

Rezerva 1

Rezerva 2