fbpx
Skip links

Prenočišče, prehrana in pijača na EPICENTER LAN 3

EPICENTER LAN 3 se bo pričel čez le nekaj dni in udeleženci, ki se ga udeležujejo prvič imajo brez dvoma mnogo vprašanj – od tehničnih, do časovnih in prehrambenih. Vse te lahko pričakujete v dnevih, ki sledijo, za sedaj se pa naj posvetimo slednji, torej prehrambeni in nočitveni strani udeležbe lanpartyja v Murski Soboti.

Prenočišče

Le redki igralci zatisnejo oči za več kot nekaj kratkih ur – a vseeno bomo kot v prejšnjih letih organizirali od epicentra dogajanja nekoliko odmaknjeno “spalno” sobo, v katero bomo namestili blazine. Igralcem, ki se bodo odločili za to obliko počitka toplo priporočamo, da s sabo prinesejo spalno vrečo in/ali udobno pokrivalo ter vzglavnik. Če bi raje posegli po nekoliko bolj formalnih oblikah prenočitve, delujeta v Murski Soboti dva hotela:

  • HOTEL ZVEZDA, TRG ZMAGE 8, MURSKA SOBOTA
  • HOTEL DIANA, SLOVENSKA ULICA 52, MURSKA SOBOTA

 

Prehrana in pijača

Zaradi poletnega termina in posledičnih dopustov bo menza, ki je delovala na preteklih dogodkih, zaprta. Vseeno je v neposredni bližini trgovina Mercator, manj kot 200 m vstran pa se nahaja trgovinski kompleks Maximus, ki poleg restavracij, barov, kina in bowlinga zaobjema še diskont Lidl in supermarket Špar. Igralcem priporočamo, da s sabo prinesejo zadostno količino pijače, saj dehidracija ni ne viden pojav na tovrstnih dogodkih (ta seveda rezultira v slabših igralnih rezultatih!). V sklopu samega društva bo na voljo tudi nakup energijskih pijač Monster po akcijskih cenah, a več o tem na samem dogodku.

Gostiln, ki dostavljajo je mnogo, nekatere izmed njih:

  • KRATOCHWILL MURSKA SOBOTA – 041 989 100
  • BISTRO TANJA – 031 680 041
  • OKREPČEVALNICA LAGUNA – 02 521 19 11
  • ZVEZDA MURSKA SOBOTA – 02 539 15 72
  • PIZZERIJA ROYAL – 02 535 13 20

 

Pa še prikaz tega na zemljevidu, kot tudi celotna datoteka z vsemi zgoraj in spodaj napisanimi informacijami:

epicenter-lan-zemljevid-centri-supermarketi
Največji supermarketi v Murski Soboti

 

 

 

epicenter-lan-zemljevid-prehrana
Pravzaprav vse večje trgovine, fast-foodi, pekarne in kafiči.