fbpx
Skip links

Starbuck bo igral za Mousesports!

Danes, 9.3. 2014 se je zgodilo, da je slovenski Starcraft 2 as Matic »Starbuck« Dejak podpisal za slovito nemško organizacija Mousesports. To je žal slovo od slovenske organizacije Team MiA, vendar se tudi oni zavedajo, da je to izjemna priložnost za mladega Zerg igralca.

team_mia_foto

Starbuck je v zadnjem času nizal izjemne rezultate se dvakrat zapored uvrstil v WCS EU Premier League, enkrat celo med najboljših 16. Prikazal izjemne igre proti znanim imenom kot so MMA, Dear, Scarlett in drugim ter v ekipni ligi ESL Euro Series s Team MiA prišel med najboljših štiri.

mousesports

Spodaj prevedena izjava, ki jo je podal ob pridružitvi nemški organizaciji:

“Počutil sem se veselo in počaščeno, ko sem bil kontaktiran s strani Mousesports in so mi ponudili mesto v Starcraft 2 ekipi. Vedno poskušam tekmovati in zmagovati na najvišjem nivoju in eden izmed mojih ciljev je bil igrati en dan za tako znano organizacijo kot je Mousesports. Moja želja se mi je uresničila in hočem se zahvaliti Mousesports in njihovim sponzorjem BenQ, EpicGear in XMG, da so mi dali to priložnost in obljubim, da bom dal vse od sebe, da ekipo predstavljam v najboljši luči.

Moj cilj za prihajajočo sezono je izboljšanje svojega znanja in udeležitev večjih tekmovanj, kjer hočem priti čim dlje v tekmovalnih strukturah. Upam, da boste uživali v mojih igrah in bom vas zabaval s svojimi specialnimi taktikami. Rad bi se tudi zahvalil svoji bivši ekipi Team MiA za vso njihovo podporo in jim želim vse najboljše v prihodnje.”