fbpx
Skip links

Vrača se de_cobble!

Novica bo zanimiva za vse ljubitelje Counter-Strike-a, saj se vrača ena izmed legendarnih map. Mapa je bila veliko preigrana v Counter-Strike 1.6/Source verzijah igre, sedaj pa bomo dobili posodobljeno mapo tudi v CS: Global Offensive. De_cobble bo v novi preobleki izgledal dokaj spremenjeno, kakor lahko vidite spodaj na slikah, vendar izdelovalci Valve obljubljajo, da mapa ni izgubila svojega čara iz prejšnih verzij.

In kot da to ne bi bilo dovolj, nam je Valve ustregel ter postregel s povsem novo mapo, ki se bo imenovala Overpass. Izdelana je s tematiko evropskega mesta, med betonskimi bloki in cestami, ki so poslikani z grafiti. Igra na mapi bi naj bila hitra z veliko akcije od blizu, vendar tudi s predelom za izmenjavo metkov na daljši  razdalji. Upajmo le, da izdelovalec igre Valve nadaljuje s svojimi pridnim popravljanjem hroščev v  igri ter izdelovanjem novih funkcij za še boljše trenutke ob igranju!

Kdaj bosta mapi izdani še ni bilo objavljeno, verjetno pa je da bo to kmalu, saj mapi izgledata praktično dokončani.

(https://blog.counter-strike.net/index.php/2013/12/8306/ – tukaj si lahko preberete kako je Valve prišel do sprememb, ki jih je vnesel v mapo de_cobble in tudi uradno predstavitev mape Overpass)

DE_COBBLE:

cbble_comp1

cbble_comp7

cbble_comp21

cbble_comp41

 

Overpass:

opass1

opass2

opass3

opass4

(Vse slike so last Valve Corporation, https://www.valvesoftware.com/)

POOSLADEK:   https://www.youtube.com/watch?v=f-p_9omNRuY  – posnetek legendarnega CS igralca SpawNa, ki je skoraj storil nemogoče na velikem tekmovanju CPL Winter 2005 proti Ninjas in Pyamas!