fbpx
Skip links

Prišel je novi 2GB velik Winter Offensive Update za CS:GO

Posodobitveni paket je Valve pripravil posebej za praznike, ta vsebuje dve novi mapi, ki smo ji na strani že omenili in to sta de_cobblestone ter de_overpass. Zraven novih dveh map smo dobili tudi dva nova paketa orožij, »The Winter Offensive Case« in »The eSports Winter Case«, ki pomaga sceni financirati velika tekmovanja, med drugimi tudi pretekli $250 000 Dreamhack Winter!

Posebej še naj omenimo, da je »The Winter Offensive Case« prvi paket, ki vsebuje orožja, oziroma njihov izgled, izdelan iz pod rok skupnosti in tako del zaslužka iz teh paketov dobijo njihovi avtorji. Zraven tega so izdelovalci dodali še majhne dodatke po mapah, ki nam polepšajo igranje v teh zimskih časih in praznikih.  Spodaj si lahko ogledate izgled orožij iz novih paketov, v igri pa lahko pričakujete sneg in splošno praznično vzdušje.

Valve so dodali tudi možnost obdarovanja, tako lahko sedaj obdaruješ ali igralce s katerimi igraš v igri ali pa tiste, ki gledajo tvojo tekmo preko GOTV-ja oziroma prek Twitch.tv prenosa, vendar takrat mora obdarovalec imeti povezan Steam račun s Twitch-em.

Orožja Esports Winter paketa:

bg_08

Orožja Winter Offensive paketa:

bg_04

(https://www.counter-strike.net/winteroffensive/ – opis posodobitvenega paketa s strani izdelovalca Valve;

https://www.spid.si/2013/12/vraca-se-de_cobble/ – tukaj si lahko pridobite informacije o izdelavi obeh novih map)