fbpx
Skip links

Naznanjen $250,000 EMS One Katowice CS:GO Championship!

Po uspehu Dreamhack Winter CS:GO Championship, Valve in ESL organizirata novo veliko tekmovanje za novo različico igre Counter-Strike. Tekmovanje $250,000 EMS One Katowice CS:GO Championship se bo pridružilo sedanji selekciji iger, Starcraft 2 in League of Legends, na svetovnem finalu Intel Extreme Masters (IEM). To bo potekalo na Poljskem v kraju Katowice, kjer je IEM bil že lani, letos bo v Spodek areni veliki finale IEM LoL ter SC2 tekmovanj, vzporedno pa se sedaj organizira tudi 250 000 dolarjev vredno CS:GO EMS One Championship tekmovanje.

finals

Dogodek bo gostila 14. marca Spodek arena, ki sprejme 11500 gledalcev, CS:GO tekmovanje pa bo imelo svoj oder, ob obeh ostalih igrah. Lani je v treh dneh dvorana imela 50 tisoč obiskovalcev, letos jih bo verjetno še več.

katowice2013

Tako je to izgledalo lani.

Na dogodek je bilo povabljenih že 8 ekip in to so tiste, ki so se uvrstile med osem najboljših na prejšnjem tekmovanju, ki ga je sofinancirala skupnost, to je že prej omenjeni Dreamhack. Skupaj bo tekmovalu 16 ekip, te pa bodo določene po kvalifikacijah.

Prvih osem ekip EMS One Katowice CS:GO Championship:

seFnatic

seNinjas in Pyamas

seLGB eSports

frRecursive

frex- VeryGames

uaAstana Dragons

uscompLexity

dküber G33KZ

 

Več imformacij bo oznanjeno v prihajajočih dneh.