fbpx
Skip links

Prijave na MAMUT Qualifier #3 odprte!

Od danes naprej so odprte prijave za MAMUT Qualifier Cup #3, ki bo potekal v nedeljo 21. 7. 2013 s pričetkom ob 18:00 CET in bo trajal predvidoma do 22:00 CET. Prijavite se tako, da izpolnite spodnji formular ali obiščete to spletno stran.

 

Check in bo potekal eno uro pred pričetkom tekmovanja (17:30) preko League of Legends klienta in sicer tako, da se IZKLJUČNO vodje ekip pridružite privatnemu chat roomu, katerega ime bo ob 17.15 poslano na vaš elektronski naslov, podan ob prijavi. Checkinate se enostavno tako, da pod komentar pustite ime ekipe, tag ekipe in vzdevke vseh petih igralcev, ki se morajo ujemati z dejanskimi EUW profili.

Po objavljenih bracketsih, predvidoma ob 17:55, se ekipe same med seboj dogovorijo za igro. Ob koncu tekme je zaželeno, da se komentarju na privatnem chat roomu doda tudi screenshot tekme.

 

Igral se bo tournament draft pick, in sicer best of 1. Prvi dve najboljši ekipi si bosta zagotovili nastop v finalnem turnirju ob koncu meseca, kjer bo seveda poskrbljeno za nagrade.

 

 

[wpgform id=’1817′]