fbpx
Skip links

Pričakovanja League of Legends igralcev o GRAND LAN ADRIA #2

Linked ekipe Mad Men:

Pričakujemo enega največjih League of Legends LAN turnirjev v Sloveniji, kot tudi enega najbolj zabavnih. Odločili smo se za udeležbo, ker bo LAN turnir v igri League of legends, ki jo jaz kot tudi ostali člani ekipe igramo nonstop, in pa zato ker je LAN v Ljubljani, aja pa tudi zaradi visokih nagrad.Na LAN-u pa merimo na prvo mesto.

 

 

Sladjan ekipe TechTrade team:

Od GRAND LAN-a predvsem pričakujem eno druženje med nami Gamerji, ki ga ponavadi preko streamov gledam (IPL, MLG itd).. Potem tisti adrenalin, ko si na odru in tekmuješ proti drugi ekipi medtem ko te veliko ljudi gleda in eni celo navijajo zate :). Za udeležbo smo se odločili ker že dolgo igramo LoL in seveda zaradi razlogov ki sem jih zgoraj omenil… Pričakujem zmago 🙂 Upanje umre zadnje :))

 

 

Rokownzu ekipe Riba in Traktor:

Živjo! Smo ekipa Riba in Traktor [R.I.T]. Mi smo fun ekipa prijateljev, ki se bojo udeležili LAN-a malo iz zabave malo pa zares. Pričakujemo seveda največ, ampak vemo, da so zelo močne ekipe v igri, ki so zelo močne na sceni. Bili smo že na LAN-u v Kopru kjer smo zasedli 3. mesto, kar je naš največji uspeh. Sedaj bomo pokazal več, “aš kao” šalo na stran, želimo čim več uspeha ekipam in naj bo sreča na naši strani :)!

 

 

name9 ekipe Team UniQ (ex National disaster):

Na GRAND LAN smo se prijavili zato, ker mislimo, da se lahko uvrstimo na visoka mesta. Prijavili smo se tudi zato, ker nam je v velik izziv igrati proti drugim Slovencem, ki so morda boljši od nas. Vsi člani z nestrpnostjo pričakujemo, da se končno turnir začne!

 

LosingTouch ekipe Le Noobz:

Kaj pričakujemo? Blaž (Bloyse) pričakuje ‘spremljevalke’… Ostali pa upamo na novo, odlično izkušnjo in priložnost, da se imamo super. Že nekaj časa skupaj igramo ter spremljamo večje dogodke na LoL sceni. Tako da smo se odločili še v živo in iz prve roke izkusiti turnir te vrste. Seveda pričakujemo 1. mesto (ker imamo Sašota). Upamo tudi, da Tomi ne sreča svojega ‘countra’ (no more šnops) prejšnji večer in seveda, da se bo Sebatu dalo govorit (učasih noče in raje piše – čeprav ima zelo sexy glas). Pa da ne pozabim, en velik prisrčen pozdrav Kinderjajcki. Kar se pa mene tiče… Gems are truly, truly, TRULY outrageous!

 

 

Mametigaspalim ekipe OppaPentaStyle:

Prijatelji, sodelavci smo se zbrali in odločili za prijavo na tekmovanje v League Of Legends igri. Prvotna ideja je bila sicer moja in sicer že večino časa preigramo skupaj, kar mi je dalo idejo, zakaj bi dobro igro kazali samo tujcem, gremo na tekmovanje! Super možnost, se nam je ponudila in odprla kar v središču Ljubljane. Kot naročeno, je GRAND LAN odprl prijave in novico, da se obeta največje LAN tekmovanje v igri League of Legends. Zbrali smo se, prijavili smo se in ciljamo na zmago! Od samega dogodka pričakujem maksimalno marketinško potezo, za reklamo igre League of Legends in celotne povezljivosti igralne scene v Sloveniji s to igro. Pričakujemo profesionalno organiziranost, zato se tudi sami kot ekipa OppaPentaStyle profesionalno organiziramo in treniramo. Za udeležbo smo se odločili zato, da Sloveniji pokažemo, kako si čas krajšamo tudi mi. Z našo ekipno udeležbo, želimo pokazati naše sposobnosti kot tudi velikega veselja do druženja na lan tekmovanjih. Zelo se veselimo udeležbe in tekmovanja. Prihajamo sicer iz Ljubljane, vsi smo študenti in v prostem času, trenutno treniramo:). Uvrstitev na samem tekmovanju pričakujemo visoko, sam trening in neprespane noči se bodo pokazale v dobri luči meseca aprila. Iznajdljivost, odvisnost, pomoč sotekmovalcu in previdnost, so vrline, ki nas bodo pripeljale visoko. Ne oziramo se na statistiko naših računov, strmimo k realni odigrani igri. Sam kot vodja ekipe, poskušam izboljšati naši igro, komunikacijo in organiziranost. Verjamem, da nam bo uspelo. Želim, da se v Sloveniji poveča vpliv e-športa, če lahko temu tako rečem in poviša informacije o sami igri League Of Legends. In še nenazadnje, zapomnite si ime OppaPentaStyle, pesem je dosegla rekorde in tudi naša ekipa jih bo!

 

 

Coreau Cyrus ekipe Team Pikiji:


Če bo LoL GRAND LAN takšen kot je bil pri Call of Duty bodo vsa pričakovanja izpolnjena. Ekipa GRAND LAN-a ima pomoje največ izkušenj v Sloveniji kar se tega tiče zato bodo izpopolnjene tudi tiste male stvari ki bodo nam ostale skrite. Zgodaj so začeli s pripravami in organizacijo tako, da pri samem poteku lana ne bi smelo biti težav. Upam da bo le na lokaciji tudi kakšna stvar, ki nam bo pomagala krajšati čas ko ne bomo igrali, da brezglavo ne tavamo po Ljubljani 😀
To je prvo večje LoL tekmovanje (upam da ne zadnje) zato se je naša ekipa odločila da je to turnir na kateremu enostavno moramo biti in ga ne smemo izpustiti. To je tudi priložnost da se tisti manj znani slovenski igralci LoL pokažejo in predstavijo, saj je poznanih le nekaj igralcev večinoma članov ekip MadMan in Team Synthesis. To je tudi priložnost, da se v Slovenijo pripelje kakšnega sponzorja. Naša ekipa si želi eno izmed nagrad, tista katera pač bo, bo izpolnila naša pričakovanja 🙂

 

 

HiperFlasH ekipe We Feed Em All:

Smo na novo ustvarjena ekipa, in je to naša prva sezona skupaj. Sicer imamo izkušnje kot posamezniki vendar ne kot ekipa. Predvsem si želimo novih izkušenj in tudi sodelovati na LAN turnirjih da bolje spoznamo tako imenovano “slo elito” in da vidimo kako se odrežemo kot ekipa na malo večjem nivoju tekmovanja. Od samega GRAND LAN-a pričakujemo dobro uvrstitev predvsem pa dobro izkušnje in izhodne točke za naprej kar je pa najpomembnejše pa da uživamo in igramo kot ekipa. WFEA

 

 

YeŁŁow Creat ekipe We Tomorrow Big:

Za večino nas bo to prvi LAN, zato ne pričakujemo veliko. Upamo na pošten turnir, na veliko zabave, da bomo prikazali dobre igre in da bo vse potekalo nemoteno. Za udeležbo, smo se odločili, ker si želimo igrati na višji ravni in to je idealna priložnost, saj bodo na LAN-u najboljše slovenske ekipe. Zaradi tega, bo kljub veliki želji LAN težko osvojiti. Ravno tako se bo težko uvrstiti med najboljše 4 ekipe, in si s tem zagotoviti nagrade. Zaradi naše neizkušenosti, mislim, da bi bili zadovoljni že z uvrstitvijo med najboljših 8 ekip.