fbpx
Skip links

SPID PIPA LAN – Posodobitev

Ob napovedi SPID PIPA LAN-a, ki se bo odvijal 15. in 16. decembra 2012 v Ljubljani, natančneje v Kiberpipi, ki leži v samem središču mesta polek vseh večjih prometnih povezav (katerih vodič prihaja v prihodnjih dneh), smo napovedali tekmovanja za igre, ki so po našem mnenju najbolj zastopane v deželi na sončni strani Alp. Tako smo izbrali StarCraft 2, FIFA13 in League of Legends EU West. Dočim je slednji naslov dokazal prisotnost pri nas z 12 prijavljenimi ekipami, so se igralci prvih dveh naslovov odzvali precej medlo.

Glede na nepridobitno naravo našega dogodka in manko prijav v dveh igrah, smo se v kolektivu odločili, da odpovemo tekmovanji v StarCraft 2 in FIFA13, dočim bomo obdržali tekmovanje v trenutno najbolj popularnem ešportnem špilu League of Legends nespremenjeno, v primeru velikega števila prijav bomo pa tekmovanje razširili celo na 12 ekip.

Če ste že prijavljeni, in bi radi kar se da hitro poravnali prijavnino – preverite vaše e-poštne nabiralnike, kamor smo vam poslali informacije o možnosti plačila (ki je preko PayPala ali bančne transakcije, dočim obstaja tudi možnost pošiljanja preko poštne nakaznice). V slučaju, da emaila niste prejeli, nas kontaktirajte na email naslov [email protected], in vam bomo proces bolje razložili ter če je treba, znova poslali informacije.

 

Za več informacij ne pozabite obiskati našega portala namenjenega izključno SPID PIPA LANU na spodnji povezavi:
http://spid.si/pipalan/