fbpx
Skip links

SPID.si CoD4 Draft #1

Zadnje čase je veliko govora v Call of Duty 4 ProMod skupnosti, če je igra še zmeraj živa, če umira – kako hitro in kakšna je prihodnost. Čeprav slovenska skupnost ni največja, smo se odločili, da bomo podobno, kot je to bilo v navadi v evropski CoD4 skupnosti pred letom dni – organizirati drafte.

Naš prvi draft bo organiziran v nedeljo, 26. avgusta 2012 in se bo začel ob 19.15, dočim bodo informacije o TeamSpeaku izdane ob točno 19.00 na FaceBooku. Za sodelovanje morate seveda imeti originalno verzijo Call of Duty 4 z inštalirano posobitvijo v1.7 in modifikacijo ProMod 2.11 EU.

Kaj sploh je draft?
Sama beseda pomeni nabor, in v tem primeru nabor naključno izbranih igralcev, ki se zberejo v ekipe in igrajo ena proti drugi v boju za čast. V našem primeru, SPID.si CoD4 Drafta #1, se bo 20 igralcev zbralo na TeamSpeak3 serverju, do katerega informacije bomo minute pred začetkom zabavnega tekmovanja objavili na naši FaceBook strani. Nato bodo izbrani 4 vodje ekip, ki bodo izmenoma izbrali preostale igralce, ki bodo sestavljali njihovo ekipo. 4 ekipe se bodo tako pomerile vsaka proti vsaki, dokler ne dobimo zmagovalne ekipe.

 

Mape bodo sledeče:
Runda 1: Ekipa 1 vs Ekipa 2 in Ekipa 3 vs Ekipa 4 – mp_crash
Runda 2: Ekipa 1 vs Ekipa 3 in Ekipa 2 vs Ekipa 4 – mp_strike
Runda 3: Ekipa 1 vs Ekipa 4 in Ekipa 2 vs Ekipa 3 – mp_backlot

Admin tekmovanja bo:
 Samo “samek” Zavašnik (kontakt xfire: samektehpro, steam: samektehpro)