fbpx
Skip links

Odpovedujemo EPICENTER 21, a obenem najavljamo nov projekt – EPICENTER ONLINE

Odpovedujemo EPICENTER 21, a obenem najavljamo nov projekt – EPICENTER ONLINE

Brezplačni spletni turnirji s profesionalnimi prenosi v živo in denarnimi nagradnimi skladi v skupni vrednosti več kot 2000€.

Zdravstvena situacija je preprečila izvedbo fizičnega dogodka, zato uradno odpovedujemo EPICENTER 21, ki bi moral potekati 29. in 30. avgusta na Celjskem sejmu. Vsem že prijavljenim bomo prijavnine v celoti povrnili – skupnosti pa obljubljamo, da se v letu 2021 največji slovenski gaming dogodek vrača še večji in še močnejši.

Istočasno bi radi izkoristili to priložnost in najavili serijo brezplačnih spletnih turnirjev EPICENTER ONLINE, ki bodo potekali 22. in 23. ter 29 in 30. avgusta 2020 – in bodo za najboljše imeli največje denarne nagradne sklade za online turnir v zgodovini Slovenije! Pozabite na prenapihnjene nagradne sklade v “materialnih nagradah” – prejmite za uvrstitev nakazilo direktno na transakcijski račun.

Poleg samega turnirja bomo na dosedaj neviden nivo postavili prenose v živo, z analizo iger, influencerji, okroglimi mizami in več – podrobnosti objavljamo 15. avgusta 2020!

Organizirani bodo sledeči turnirji:
– Counter Strike: Global Offensive (5v5)
– League of Legends (5v5)
– Valorant (5v5)
– Call of Duty: Warzone (Trios)
– FIFA 20 (1v1)
– Fortnite (Trios)

Pridruži se dogajanju – popolnoma brezplačno – kot tekmovalec v enem organiziranih turnirjev ali kot gledalec enega dveh sočasnih prenosov v živo!

Število mest je omejeno – rezerviraj si mesto s prijavo!

https://www.epicenter.si/online