fbpx
Skip links

Prepoved tekmovanja na TELEMACH EPICENTER FERI LAN 18 – “Pasjidadi” ter “SloSlayer”

* Udeleženec na fotografiji ni povezan z igralci, omenjenimi v članku

Dne, 22. februarja 2019, sta dva igralca na tekmovanju T-Squad Invitational bila diskvalificirana zaradi sodelovanja med seboj, kot igralca v nasprotnih moštvih. Na nas se je obrnilo večje število bodočih udeležencev dogodka, da se igralca odstrani iz tekmovanja, saj bi to pomagalo slovenski ešport sceni ter omogočilo pravičnejše tekmovanje. Ker pri nas veljajo predvsem dejanja in ne besede, smo se odločili, da sami pregledamo nastalo situacijo in primerno odreagiramo. Ugotovili smo, da sta igralca z vzedvkom “Pasjidadi” in “SloSlayer” z zgoraj navedenim dejanjem škodovala drugim tekmovalcem in slovensko igričarstvo predstavila v negativni luči.

Posnetek dejanja je na voljo na sledeči povezavi.

Ker bi radi na društvu širili predvsem pozitivno energijo, pošteno igro in upoštevanje pravil smo navedenima igralcema prepovedali tekmovati na Telemach Epicenter-u FERI Lan-u 18.

Oba bosta po odsluženi kazni lahko nastopala na naših dogodkih in predstavljala sebe, ekipo ter slovensko ešport sceno

Za vse podobne primere, bodisi na naših ali tujih dogodkih povezanih z društvom, sledi prepoved tekmovanja na vsaj 1 dogodku organiziranem s strani društva Spid.si, brez kompromisov.