fbpx
Skip links

FEEL THE FUTURE OF GAMING


Med 17. in 20. oktobrom se nam v Celju pridružite na 1. sejmu in festivalu videoiger Feel the Future of Gaming, ki ga pripravljamo skupaj z organizatorji sejma Feel the Future 2.0.
Novi igričarski sejem se bo odvijal v najmodernejši dvorani na več kot 3250m 2 in predstavljal ponudnike strojne opreme za video igre, domače in tuje založnike ter razvijalce, ki nas že dolgo časa navdušujejo s svojimi izdelki. Spoznajte in preizkusite najnovejše na trgu video iger, ne zamudite napetega tekmovanja ali pa v njem celo sodelujte!
Feel the Future of Gaming bo namreč tudi osrednje prizorišče tekmovanja LAN party in e-športnega turnirja, ki bo združeval tako računalniške igre kot igre s konzolami. Vsi gamerji ste vabljeni, da dokažete svoje spretnosti v igrah, kot so League of Legends, Hearthstone, Fortnite, Counter Strike: Global Offensive, FIFA18 in številne druge. Najboljši bodo nagrajeni s privlačnimi nagradami! Več informacij najdete na spletni strani sejma, vsi igralci pa se čimprej prijavite prek naše trgovine z nakupom karte.
Se vidimo oktobra!