fbpx
Skip links

Iščemo prostovoljce za pomoč pri pripravi EPICENTER LAN 15

Veliko posameznikov se nam je že oglasilo, da bi želeli pomagati pri pripravi in izvedbi EPICENTER LAN 15. Ker si želimo čim kvalitetnejšega dogodka, vas vabimo, da se nam pridružite in skupaj ponovno naredimo največji in najprestižnejši gaming dogodek pri nas.

Pridružite se nam lahko v naslednjih vlogah:

 • Komentator

Iščemo komentatorje za turnirje Counter Strike: Global Offensive, League of Legends, Overwatch in Hearthstone. Od vas pričakujemo dobro znanje o igri, tekoče in razločno komentiranje ter sproščenost pred kamero. Komentatorji bodo prisotni tekom celega dogodka in bodo komentirali čim več iger.

 • Producent streama

Iščemo producente streamov za turnirja v Overwatch in Hearthstone. Naloga producenta streama je, da spremlja igre, prilagaja stream dogajanju in sodeluje s komentatorji. Od vas pričakujemo poznavanje igre in predanost delu . Producenti streamov bodo prisotni tekom celotnega dogodka.

 • Tehnična podpora udeležencem

Vključuje pomoč pri priklapljanju računalniških sistemov igralcev ter pomoč in svetovanje pri kakršnem koli tehničnem zapletu tekom samega dogodka. Seveda bodo za to na voljo tudi ustrezno usposobljeni admini, vseeno pa iščemo prostovoljce, ki bi pomagali pri standardnih težavah, saj na dogodek prispe veliko igralcev in admini zraven standardnih nalog zaradi zaposlenosti ne morejo vsem pomagati.

 • Fotograf/snemalec

Ne glede na to, ali ste ljubiteljski ali profesionalni fotograf, vas vabimo, da ujamete čar takšnih gaming dogodkov v svoje objektive. Če sodelujete z drugimi mediji, bomo prav tako veseli, če boste o dogodku napisali kakšen članek ali opisali vašo izkušnjo.

 • Fizična pomoč pri postavitvi/pospravljanju

Če ne želite opravljati zgoraj naštetih vlog ali menite, da zanje niste primerni, vseeno pa bi radi pomagali pri izvedbi dogodka in izboljšanju stanja eŠporta v Sloveniji, je to pravo delo za vas. Lažje fizično delo en dan pred dogodkom vključuje postavitev miz, stolov, podaljškov itd., po dogodku pa vračanje opreme na prejšnje mesto. Pri samem pospravljanju in pripravljanju si veliko pomagamo z raznimi pripomočki, tako da ni prevelikega fizičnega napora.

Če se nam boste pridružili, boste pridobili zanimivo izkušnjo in vpogled v to, kako dejansko poteka pripravljanje takšnih dogodkov, podarili pa vam bomo tudi ekskluzivno EPICENTER LAN majico in prost vstop kot casual igralec. Prav tako vam nudimo brezplačne prigrizke in pijačo med samim pripravljanjem in pospravljanjem scene.

V kolikor imate kakršnakoli dodatna posebna znanja oz. bi se nam radi pridružili v kakšni drugačni vlogi, smo odprti za vaše predloge in ideje.

Če se nam želite pridružiti izpolnite spodnji obrazec in se bomo natančno dogovorili o vašem delu. Veselimo se sodelovanja z vami.

  Vaše ime in priimek*

  Starost*

  Vaš elektronski naslov*

  Telefonska številka*

  Željena pozicija*

  Velikost majice*

  Kdaj sem na voljo*

  Petek, 1.12.2017Sobota, 2.12.2017Nedelja, 3.12.2017

  Komentar