fbpx
Skip links

Streamerji na EPICENTER LAN 14

V Velenju se nam bodo na EPICENTER LAN 14 pridružili tudi nekateri znani slovenski streamerji, ki bodo svoje igre v živo prenašali direktno z dogodka in poročali o dogajanju. V članku si preberite, kateri streamerji se nam bodo pridružili in na katerih kanalih jih boste lahko spremljali tekom dogodka.

Alja “Foxygirlplaying” Gracej

Foxygirlplaying kot Red Card Katarina na EPICENTER COMPTECH LAN 11

Foxygirlplaying je najuspešnejša slovenska streamerka, ki vsak dan znova dokazuje, da dekleta ne bodo več dolgo v manjšini na področju gaminga. Svojim gledalcem predstavlja igranje igre League of Legends, zaradi svoje energičnosti in komunikativnosti pa se gledalci vedno znova vračajo na njen stream. Na dogodkih nas pogosto preseneti s cosplayi in tudi na EPICENTER LAN 14 se bo predstavila kot Popstar Ahri. 

Twitch kanal: https://www.twitch.tv/foxygirlplaying

Matic “Dread Boy” Leva

Matic je streamal tudi na CHILLAN Maribor

Matic je eden najaktivnejših slovenskih streamerjev, ki je znan predvsem po streamanju in videih iz igre Minecraft. Vsekakor svoje gledalce vedno preseneti z nečim novim in preizkuša nove igre. Z EPICENTER LAN 14 boste lahko spremljali njegovo igranje Counter Strike: Global Offensive, Dote in FTB. Preko twitcha bo organiziral tudi mini turnir v igri slovenskih razvijalcev Fur Fight. V glavnem, aktivnosti na njegovem streamu ne bo manjkalo, za vse, ki bi vas katera od njegovih aktivnosti še posebej zanimala, pa ga boste lahko kontaktirali na samem dogodku.

Twitch kanal: https://www.twitch.tv/matic_leva

Rok “RockStar” Judnič

Rok je znan pod svojim Youtube imenom Rockstar61

Rok Judnič je najbolj aktiven na svojem Youtube kanalu, kjer objavlja CS:GO in real life videje, občasno pa za gledalce tudi streama različne igre. Na svojem kanalu ima veliko Minecraft vsebin, občasno pa ga popestri s kakšno drugo igro kot sta Rocket League in GTA5.

Youtube kanal: https://www.youtube.com/user/RockstaR611slo

Urška “Urshieboo” Kuhar

Tudi Urshieboo se bo na EPICENTER LAN 14 predstavila s cosplayem. Vir: osebni profil

Urshieboo se na svojem kanalu predstavlja predvsem z igranjem igre League of Legends. Tudi ona se bo na EPICENTER LAN 14 predstavila s cosplayem in sicer s Pool Party Miss Fortune. Vsi ljubitelji igre League of Legends boste torej na dogodku zagotovo prišli na svoj račun.

Twitch kanal: https://www.twitch.tv/urshieboo

Tristan “Krompirček” Blažek

Sem slovenski gaming youtuber in občasen streamer, svojim videoposnetkom pa poleg mojih groznih igralskih sposobnosti vedno rad dodam zabaven in interaktiven komentar.

Youtube kanal: https://www.youtube.com/channel/UCCMy9bkrk_eIzlII0pEgEDw