fbpx
Skip links

F1 2017 turnir v Harvey Norman Ljubljana

 

V soboto, 2. septembra 2017 bo v Harvey Norman Ljubljana organiziran turnir v novoizdanem ešportnem naslovu, Formula 1 2017.

Zmagovalec z najnižjim časom na tekmovalnem sistemu z volanom in sedežem bo sam prejel originalni dirkalni volan in igro F1 2017, medtem ko vsakega udeleženca dogodka čakajo praktične nagrade.

Poleg tekmovalnega dela bo mogoče igro tudi dodobra preizkusiti na večih igralnih konzolah, potekal bo pa tudi spremljevalni program. Prvih nekaj sto obiskovalcev bo pred dirko dobilo tudi brezplačno pločevinko energijske pijače Red Bull.

Udeležba je popolnoma brezplačna za vse udeležence, za zagotovitev mesta pa priporočamo izpolnitev spodnjega prijavnega obrazca:

    Ime in priimek

    E-mail naslov

    Telefonska številka

    Strinjam se s splošnimi pogoji sodelovanja

    Partnerji pri izvedbi:
    Harvey Norman Slovenija
    Roll Bar Karting BTC
    NERVteh
    Red BullMedijski partner:
    Portal F1.Si

    Rezervirajte si čas naslednjo soboto od 10.00 od 20.00 v Harvey Norman Ljubljana in si pridirkajte bogato nagrado!

    Kratke informacije o poteku turnirja:
    Tekmovati se začne ob 18.00, krogi se bodo vozili do 18.00. Način tekmovanja bo sila enostaven, vsak posameznik naenkrat vozi 5 krogov (ali v primeru velike gneče nekoliko manj, po navodilih promotorja na lokaciji). Šteje se le najboljši krog, ki se ga zabeleži. Če naknadno dobite boljši rezultat, se upošteva boljši rezultat. Nastavitve igre so v grobem – avstrijski Red Bull Ring, Full Flags, All Assists Off, brez vremenskih vplivov.

    Razglasimo zmagovalca ob 18.00 v sami trgovini, prevzem nagrad tudi na sami lokaciji. Nagrajena bosta prvi in drugouvrščeni, oba bosta organizatorju morala posredovati kontaktne podatke in davčno številko za akontacijo dohodnine od prejete nagrade.
    V primeru vprašanj smo vam seveda na voljo na [email protected].

     

     

    Medijski pokrovitelj dogodka je Portal F1.Si, ki mu lahko sledite tudi na Facebooku!