fbpx
Skip links

Iščemo prostovoljce za pomoč pri pripravi EPICENTER LAN 10

Veliko posameznikov se nam je že oglasilo, da bi želeli pomagati pri pripravi EPICENTER LAN 10. Ker si želimo čim kvalitetnejšega dogodka, vas vabimo, da se nam pridružite in skupaj naredimo največji in najprestižnejši gaming dogodek pri nas.

Pridružite se nam lahko v naslednjih vlogah:

  • Komentator
    Iščemo komentatorje za turnirje Counter Strike: Global Offensive, League of Legends, Overwatch in Hearthstone. Od vas pričakujemo dobro znanje o igri, tekoče in razločno komentiranje ter sproščenost pred kamero. Komentatorji bodo prisotni tekom celega dogodka in bodo komentirali čim več iger.
  • Producent streama
    Iščemo producente streamov za turnirja v Overwatch in Hearthstone. Naloga producenta streama je, da spremlja igre, prilagaja stream dogajanju in sodeluje s komentatorji. Od vas pričakujemo poznavanje igre in predanost delu . Producenti streamov bodo prisotni tekom celotnega dogodka.
  • Tehnična podpora udeležencem
    Vključuje pomoč pri priklapljanju računalniških sistemov igralcev ter pomoč in svetovanje pri kakršnem koli tehničnem zapletu tekom samega dogodka. Seveda bodo za to na voljo tudi ustrezno usposobljeni admini, vseeno pa iščemo prostovoljce, ki bi pomagali pri osnovnih korakih reševanja težav udeležencev dogodka.
  • Fotograf/snemalec
    Ne glede na to, ali ste ljubiteljski ali profesionalni fotograf, vas vabimo, da ujamete čar takšnih gaming dogodkov v svoje objektive. Če sodelujete z drugimi mediji, bomo prav tako veseli, če boste o dogodku napisali kakšen članek ali opisali vašo izkušnjo. Med in po dogodku vas boste lahko nalagali vsebine na kanale društva in na naš strežnik za nadaljnjo rabo.
  • Fizična pomoč pri postavitvi/pospravljanju
    Če ne želite opravljati zgoraj naštetih vlog ali menite, da zanje niste primerni, vseeno pa bi radi pomagali pri izvedbi dogodka in izboljšanju stanja eŠporta v Sloveniji, je to pravo delo za vas. Lažje fizično delo en dan pred dogodkom vključuje postavitev miz, stolov, podaljškov itd., po dogodku pa vračanje opreme na prejšnje mesto.

Celotna organizacijska ekipa za EPICENTER LAN, CHILLAN in Gaming Challenge dogodki je prostovoljska in za svoje delo ni plačana. Če se nam boste pridružili, boste pridobili zanimivo izkušnjo in vpogled v to, kako dejansko poteka pripravljanje takšnih dogodkov, podarili pa vam bomo tudi ekskluzivno EPICENTER LAN STAFF majico.

V kolikor imate kakršnakoli dodatna posebna znanja oz. bi se nam radi pridružili v kakšni drugačni vlogi, smo odprti za vaše predloge in ideje.

Če se nam želite pridružiti, izpolnite spodnji obrazec ali nam pišite na [email protected] in natančneje se bomo dogovorili o vašem delu. Veselimo se sodelovanja z vami.

 

Error: Contact form not found.