fbpx
Skip links

Najavljen je februarski EPICENTER LAN 9 s turnirji v CS:GO, LoL, HS in FIFA16

Društvo za elektronske športe – spid.si je danes najavilo njihov deveti EPICENTER LAN dogodek. Ta bo prvič potekal v štajerski prestolnici, Mariboru, in sicer v prostorih prireditvenega prostora ŠTUK na Gosposvetski ulici. Potekali bodo turnirji v vseh najpopularnejših igrah pri nas, med njimi Counter Strike: Global Offensive, League of Legends, Hearthstone in FIFA16 PS4. Organizatorji na enem mestu pričakujejo več kot 200 tekmovalcev in še enkrat toliko gledalcev, ki bodo prišli opazovat dogajanje na največjem ešportnem dogodku pri nas v zadnjih 5 letih.

Ime dogodka: EPICENTER LAN 9 (kratko ime: EC9)
Datum: 20. in 21. februar 2016
Pričakovano število udeležencev: 200+
Predviden nagradni sklad za vse turnirje: 3000 € v materialnih nagradah

 


Oglejte si trailer EPICENTER LAN 9

 

Tekmovanja v igrah:
– League of Legends (z računalniki na odru) – 8 5-članskih ekip
– Counter Strike: Global Offensive (udeleženci prinesejo svoje sisteme) – 16 5-članskih ekip
– Hearthstone – 64 igralcev
– FIFA 16 PS4 – 64/ igralcev

Spletna stran turnirja:
https://epicenter9.spid.si

 

Predsednik Društva za elektronske športe – spid.si, Samo “samek104” Zavašnik, je ob najavi za Gaming.si povedal sledeče:
“Veseli nas, da smo končno tako daleč, da lahko najavimo naš največji dogodek doslej, deveti EPICENTER LAN. Ta bo prvič potekal na novi lokaciji, s katero smo sicer imeli v preteklosti nekaj smole, vendar smo prepričani, da nam jih bo tokrat uspelo premagati in za vse udeležence in gledalce na spletu organizirati dogodek, ki se ga bo cel community s pozitivnim pridihom spomnil še leta. Vabim vse zainteresirane, da spremljajo spletno stran www.gaming.si in tudi dogodka (epicenter9.spid.si) za vse najave in objave v zvezi z dogodkom ter elektronskimi športi na širše.”