fbpx
Skip links

Spletna trgovina EIGRE.si najavlja sponzorstvo EPICENTER LAN 8

Ljubljana, 20. november 2015 : Društvo za elektronske športe – spid.si najavlja novega sponzorja decembra v Murski Soboti odvijajočega se EPICENTER LAN dogodka, spletno trgovino z gaming opremo, EIGRE.si.

 

Organizatorjem bo spletna trgovina pomagala pri zagotavljanju dela nagradnih skladov za prva mesta dveh glavnih turnirjev na dogodku. Tako so za dogodek namenili sledeče nagrade:

 

[blockquote source=”Tadej Martinčič, vodja spletne trgovine EIGRE.si “]Že od naših začetkov podpiramo rast in razvoj slovenske ešportne scene s sponzorstvom dogodkov, organizacij in osebnosti. Za vnovično podporo EPICENTER LAN smo se odločili zaradi resnosti in zavzetosti organizatorjev za izvedbo turnirjev, na katerih so zadovoljni tako udeleženci, kot sponzorji in upamo, da jim bo z našo pomočjo uspelo na dogodek pritegniti še večje število udeležencev.[/blockquote]

 

[blockquote source=”Samo Zavašnik, predsednik Društva za elektronske športe – spid.si”]Ponosni smo, da se je gamerska spletna trgovina EIGRE.si sedaj že tretjič odločila za podporo naših EPICENTER LAN dogodkov. Taka ponavljajoča se sponzorstva so ključna za vzdrževanje pričakovanj skupnosti kot tudi potrdilo in priznanje kakovosti našega dela, ki se ga trudimo iz dogodka v dogodek izboljšati.[/blockquote]

 

 

V sodelovanju z Društvom za elektronske športe – spid.si pa je spletna trgovina EIGRE.si pripravila posebno ponudbo za ultimativni komplet gaming opreme, ki jo lahko izkoristite s klikom na spodnjo sliko:

progamer-bundle-v4

 

 

 

 

Spletna trgovina EIGRE.si mo edina spletna trgovina v Sloveniji, ki se ukvarja izključno s prodajo gaming opreme. Naš cilj je ponuditi čimveč različnih znamk gaming opreme po konkurenčni ceni. Vlagamo v različne skupnosti, ki se trudijo pri razvoju tako imenovanega e-športa. Z veseljem vam pomagamo in svetujemo pri nakupu!

Društvo za elektronske športe – SPID.si je organizacija namenjena širjenju elektronskih športov in z njimi povezane kulture na območju Slovenije. Cilji delovanja društva so združevati profesionalne in rekreativne športnike ter prijatelje športa z namenom organiziranja športno – rekreativnih aktivnosti članov društva in drugih zainteresiranih ljudi, promocija elektronskih športov, gojenje zanimanja za podrobnejše spoznavanje elektronskih športov, posredovanje informacij s področja elektronskih športov, organizacija rednih tekmovanj, omogočanje članom, da se ukvarjajo s športom, gostovanje igralnih strežnikov za zabavo in tekmovanje, idr.