fbpx
Skip links

Najavljamo vključitev League of Legends turnirja na EPICENTER LAN 8

Ljubljana, 3. november 2015 : Društvo za elektronske športe – spid.si najavlja vključitev League of Legends med druge tekmovalne naslove, v katerih bodo izvedeni turnirji na osmem EPICENTER LAN-u, ki bo potekal v soboto in nedeljo, 12. in 13. decembra 2015 v Murski Soboti.

 

V preteklosti je v League of Legends potekalo glavno tekmovanje vsakega lanpartyja v naši organizaciji, vendar je v preteklem letu prišlo do bistvenega upada aktivnosti skupnosti pri nas zaradi širokega spektra razlogov. Na sedmem EPICENTER LAN-u so tako na prizorišče prišlo vse skupaj le 4 ekipe. Tako smo prvotno nameravali EPICENTER LAN 8 organizirati kot prvi dogodek, na katerem bi ne vključili turnirja v Sloveniji najbolj popularni MOBA igri, League of Legends.

 

Vendar so se angažirali člani lokalne gaming skupnosti, predvsem je potrebno povdariti napore Saša “hypercarry” Ratkai, ki so iskali League of Legends ekipe, željne udeležbe na dogodku. Teh je sedaj dovolj, da v skladu s standardnimi praksami naših dogodkov izvedemo turnir z minimalno štirimi ekipami.

 

Tako da, igralci in ekipe League of Legends, vabljeni k udeležbi EPICENTER LAN 8, ki bo potekal 12. in 13. decembra 2015 v Murski Soboti. Več informacij o dogodku najdete na https://epicenter8.spid.si

 

vraca-se-league-of-legends
Na murskosoboški EPICENTER LAN 8 se vrača turnir v League of Legends.

 

Obrazec za prijavo pa prilagamo tudi tu:

[accordion]
[accordion-group title=”Klikni na okno za odprtje obrazca za prijavo”]

[/accordion-group]
[/accordion]