fbpx
Skip links

Najavljamo pričetek druge sezone SCSL

Po zelo uspešni prvi sezoni Slovenske Counter Strike Lige – SCSL, v kateri je tekmovalo 32 ekip in posledično več kot 160 igralcev, smo se odločili za izvedbo druge sezone.

 

Liga se bo pričela 5. oktobra  2015 in končala predvidoma dva meseca kasneje, torej 5. decembra 2015. Skupinski del bo potekal v BO1 formatu, ki mu bo sledi izločilni del s sistemom dvojne eliminacije, zgornji bracket z BO3, spodnji z BO1 tekmami. Ekipe bodo igrale na svojih serverjih, ali  imele možnost koristiti strežnike organizatorja. Tekme bodo vsak teden streamane na kanalu društva – https://www.twitch.tv/spidsi ali na partnerskih kanalih.

 

Prvič smo se odločili tudi za izvedbo prijavnine – ta je sicer simbolna, z vrednostjo nekaj manj kot dveh evrov in pol na petčlansko ekipo, vendar vseeno – 1 CS:GO key, ki zagotovi moštvu sodelovanje v tej največji slovenski ligi. Istočasno z uvedbo prijavnin smo povečali tudi nagradni sklad, tako bo prvouvrščena ekipa prejela 10 keyjev in 5 USB spominskih ključev v velikosti 8 GB, medtem ko drugouvrščena ekipa prejme 5 keyjev.

 
Torej, kaj še čakate – kliknite tu za prijavo vaše ekipe na ligo z obiskom na spodnjo povezavo:
https://www.spid.si/scsls2