fbpx
Skip links

Zadnje informacije pred pričetkom EPICENTER LAN 7

Verjetno najpomembnejša informacija za vse igralce, kot tudi gledalce je odprtje prizorišča – to se bo odprlo 11. julija 2015 ob 10.00. Tekmovanja se prično ob 12.00 in se nadaljujejo okvirno po časovnici (objavljeni tudi spodaj). Za uspešno pripravo in udeležbo priporočamo udeležencem, da na dogodek pridejo vsaj 2 uri pred pričetkom turnirjev v katerih nameravajo tekmovati na dogodku.

Izločilni del tekmovanja se bo pričel v dopoldanskih urah 12. julija 2015, predvidoma ob 10.00, kjer se bodo vse ekipe, ki so se prebile iz skupin pomerile za naslov zmagovalca turnirjev na EPICENTER LAN 7!

Kaj moram prinesti seboj poleg obveznega?

  • Razdelilec z vsaj 3 luknjami
  • UTP kabel dolžine vsaj 3 metre
  • Spalno vrečo, vzglavnik
  • Virusov prazen računalnik
  • Slušalke in druge periferne naprave
  • Osvežilne napitke, prigrizke (energijske pijače Go&Fun Green Energy Drink bo teklo v potokih, tako da ne vidimo razloga za nošnjo lastnih)

Pred udeležbo naj vas opozorimo še na splošne pogoje, s katerimi se strinjate ob prihodu na prizorišče, kot tudi obveznost potrdila staršev, če ste mlajši od 16 let.

V primeru, da na dogodek pridejo tudi vaši soigralci, se pa le ti še niso prijavili, vas naprošamo, da jih vzpodbudite k prijavi, saj bomo le tako vedeli koliko igralnih mest pripraviti na dogodku.

Več informacij o dogodku najdete na spletni strani dogodka, kot tudi na prvi strani organizatorja, kjer bodo objavljane vse novice in posodobitve.

Za vse informacije, ki vam jih ne uspe najti pa smo vam na voljo.

S spoštovanjem,
Samo Zavašnik,
predsednik Društva za elektronske športe – spid.si

T: 041 290 976
E: [email protected]