fbpx
Skip links

Najavljamo Mlacom kot sponzorja EPICENTER LAN 7

Ljubljana, 11. junij 2015 – Društvo za elektronske športe – spid.si najavlja novega sponzorja našega sedmega zaporednega EPICENTER LAN dogodka, ki bo potekal 11. in 12. julija 2015 v Murski Soboti. Za podporo se je odločilo podjetje Mlacom d.o.o.

 

[blockquote source=”Spletna stran Mlacom.si”]

POSLANSTVO: Z znanjem in izkušnjami dvigniti nivo zadovoljstva najzahtevnejših kupcev računalniške opreme. Biti neprestano na voljo z vsemi infomacijami, ki jih naše stranke potrebujejo pri izbiri novega ali nadgradnji obstoječega računalniškega sistema.

 

CILJ: 26 letne izkušnje na področju najzahtevnejših personaliziranih (custom) računalniških sistemov nas uvrščajo v sam vrh tovrstnih ponudnikov na trgu. To potrjuje baza več kot 40000 kupcev, neprestano spremljanje zadnjih impulzov in smernic svetovnega trga pa nam omogoča, da ta še vedno raste!

 

VIZIJA: Značilnost naših izdelkov bo vedno najvišja možna kvaliteta po konkurenčnih cenah v okviru razpoložljivih sredstev posameznega kupca. Trgu bomo tudi v prihodnje nudili napredne rešitve s poudarkom na zmogljivosti in energijski učinkovitosti.

 

 

[/blockquote]

 

 

Obiščite jih v njihovi spletni trgovini, kjer lahko najdete izdelke blagovnih znamk Asus RoG, Fractal, Asus, EKWB Scythe, EVGA, G.Skill, Phanteks, Dell, Supermicro in več. Spletna stran, na kateri jih najdete je:
https://www.mlacom.si

 

Mlacom bo nagradnemu skladu dodali:

 

 

mlacom-nagrade-epicenterlan7-2

mlacom-nagrade-epicenterlan7

 

V primeru, da se še niste prijavili, obiščite spletno stran dogodka, vsekakor pa se vidimo na EPICENTER LAN 7!