fbpx
Skip links

Najavljamo CHILLAN Celje

Ljubljana, 2. marec 2015 – Društvo za elektronske športe – spid.si v sodelovanju z Mladinskim centrom Celje najavlja prvi lanparty sploh v Celju, CHILLAN Celje.

 

Dogodek se bo pričel 10. aprila ob 16.00 in bo tekom dobrih dveh dni akcije lahko na enem mestu zabaval ~50 udeležencev, ki se bodo zabavali, spoznavali in družili ob igranju videoiger. Čeprav so dogodki serije CHILLAN namenjeni v prvi vrsti chilliranju, pa se lahko tudi tekmovalnejši posamezniki nadejajo organiziranih 1v1 turnirjev v League of Legends, Counter Strike: Global Offensive in še kakšnem naslovu, ki bo zanimal gamerje na lanpartyju. Za udeležbo se pogosto odločajo tudi ekipe, ki se želijo bolje povezati in nameravajo tekmovati na večjih slovenskih dogodkih, kot je tudi EPICENTER LAN 6, za katerega predstavlja najavljeni turnir dober ekipni trening. Zaradi bolj sproščene narave predstavlja idealno priložnost za vse, ki bi jim CHILLAN Celje predstavljal prvi tovrstni dogodek.

 

V skladu s preteklimi dogodki se bomo trudili zalagati mizo s prigrizki, na kateri bodo udeleženci lahko našli mlečne izdelke, sokove, negazirane pijače, kot tudi salame, sire in kruh. Le ti predstavljajo občuten strošek za organizatorja, ki vse svoje dogodke organizira s ciljem pokrivanja stroškov – tako je prijavnina nastavljena na 10 € v primeru predplačila in 15 € v primeru plačila na dogodku zaradi večje nepredvidljivosti rezultirane udeležbe.

 

 

Vse dodatne informacije so morebitnim interesentom na voljo na naši podstrani dogodka:
https://chillancelje.spid.si